reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

AMELCIU i OLIWIERKU,

przesyłamy Wam moc buziaków
i ogrom uścisków,
z okazji Waszych 3cich urodzinek! :-)

83d46d13bfbf68d84d64d3669faf051c.jpg

Zuzia,ciocia agutka i wujek Grześ :-D
my takze sie podpisujemy pod tymi slicznymi zyczenaimi:-D

reklama
Agutka wyniki jutro, a w paitek dzien otwarty...

rano musze isc na badania i zaraz po tem zoabczyc liste dzieci przyjetych bo ma byc juz o 8 rano.

my juz po spacerku.

Ola,fajnie macie z tymi wynikami... U Nas są dopiero 18.maja o 12 - w każdym przedszkolu. :baffled:
A to jest te,w którym jako samotna nie musisz mieć pracy,bo kiedyś,chyba,coś o takim pisałaś?

Agutka pracy nei trzeba miec jak sie chce dziecko do ochronki oddac, ale takie maluch to tylko do0 12 moga tam byc, zanim dzieciz e szkoly przyjda.

a te to jedno z dwoch do ktorych nie mam dojazd\u.

wczoraj rozmawialam z kolezanka, ktora niedawno rozstala sie z facetem, ale dogaduja sie i on jej kase daje tak bez wyrokow, to jej nawe wnioskow do przedszkola nie chcieli przyjac.
uznali ze nie jest samotna matka bo nie ma na to papierow.

U Nas,żeby potwierdzić,że jest się samotnym,trzeba dać wyrok o ograniczeniu bądź odebraniu praw. Inaczej też matki/ojca,nie uznają za samotnego rodzica.

A co to za "ochronka"?

no walsnie z tego co widze to u nas tez, i dobrze bo mnustwo osob moglo by sie podawac za samotnych.
dobra ja uciekam dokonczyc obiad bo poznij musze do mojego brata podjechac.
milego popoludnia:)

reklama
jak ja składam papiery tez nie trzeba było żadnego wyroku.
Ja właśnie dzwoniłam do naszego przedskzola tzn bo my tylko do jednego składaliśmy. Uwierzyłam, że sie po prostu dostaniemy ;)

Do góry