Tafi,to nieoficjalnie - fajniutko macie.
Ola,a Ty jak składałaś podanie,to wpisywałaś inne przedszkola w rubryce? Bo u Nas to był obowiązek.
I teraz tak się w ogóle zastanawiam,czy jak złożyłam w jedne miejsce i wpisałam 2 dodatkowe,to czy mogę iść jeszcze do innego przedszkola i wpisać inne dodatkowe...
Agutka u mnie jest podobnie jedno przedszkole do tego co skladamy i na min zaznaczamy dwa dodatkowe i nie ma mozliwosci isc do innego przedszkola i zapisac podobnie,bo to jest wszystko komputerowo.
Ja jak na drugi rok przedszkola zapisalam mala do innego przedszkola, tego na osiedlu moim, i pomimo,ze nie zapisalam ja do tego co chodzila,to tam jako kontunuacja dziecko bylo automatycznie zapisane, i aby zapisac na moim osiedlu musialam w starym przedszkolu napisac oswiadczenie,ze nie bedzie chodzila,bo w nowym przedszkolu byla zablokowana i nie mogli ja wpisac na liste.
NIE za bardzo zagmatwalam???Wiec jest takie prawdopodobienstwo ze jak w w jednym zapiszesz to jest automatynie blokowana gdzie indziej
a ja mowilam,ze siory mala sie nie dostala do przedszkola
bo w tym roku jest ciezko,bo wszystkie 5 latki musza byc przyjete bo obowiazkowa jest zerowka i im wiecej 5 latkow,tym mniej miejsc do 3 i 4 latkow co ida pierwszy raz,najwieksze prawdopodobienstwo do dostanie maja rodzice co obydwoje pracuja i dziecko chodzilo do zlobka
i aska pomini,ze dziecko zlobkowe,ale obecnie nie pracuje tylko jej maz i mala sie nie dostala
bo jeden rodzic pracuje tylko
a w ogule witam
ola sie bawi,czekamy na kopytka
a juz jej sporo krostek wyszlo ponad 200 jak liczylam