reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a my na obiad mamy rybke.
Oliwia juz je.
A POZNIEJ BEDE ROBIC PIZZE:))

Phantas super ze bedziesz miala zmywarke:))

ja zmywam ajkies 3 razy dziennie, i nie wiem skad mi sie tyle tego zbiera....

reklama
dziewczyny wpadlam sie pozegnac, zaraz wyjezdzamy na lotnisko a wylot o 21.10, trzymajcie kciuki zeby nie odwolali lotu z powodu tej pieknej pogody i obysmy dolecieli cali zdrowi:-)

do zobaczenia!!

Dobry wieczur wszystkim. Drogie panie morzecie mi podpowiedzieć jak zmusić 2,5 latka do jedzenia, bo ręce opadają. Nic pożywnego tylko słodycze.

Marta,spokojnego lotu! Odezwij się,jak najszybciej! :-) :tak:

Djabołek,jak znajdziesz ten sposób,to i ja go poproszę. ;-)

A u Nas dziś był "kulkowy" dzionek... :-D Już tłumaczę. :-p
Wybrałyśmy się jednak na spacer,bo piękne słonko zaczęło świecić. Pobyłysmy na dworze PÓŁ godziny :)wściekła/y:),bo w drodze powrotnej złapały Nas kulki gradu,no i było po spacerze - trzeba było uciekać czym prędzej do domu. :baffled: :sorry2:
Zrobiłyśmy kulkowe ciasteczka owsiane,a później pulpeciki (czyli też kulki :-p) z serem żółtym w sosiku z pieczarkami na jutro i pojutrze na obiad. :-D

reklama
dzień dobry.

Jak pogoda?? Pewnie paskudna jak w Łodzi. Niezłą wiosnę mamy co?? Ech - ja już chcę słoneczka.... i ciepełka..... i zielonej trawki..... i kwiatków..... i ptaszków.......

Do góry