reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a my na obiad mamy rybke.
Oliwia juz je.
A POZNIEJ BEDE ROBIC PIZZE:))

Phantas super ze bedziesz miala zmywarke:))

ja zmywam ajkies 3 razy dziennie, i nie wiem skad mi sie tyle tego zbiera....

reklama
dziewczyny wpadlam sie pozegnac, zaraz wyjezdzamy na lotnisko a wylot o 21.10, trzymajcie kciuki zeby nie odwolali lotu z powodu tej pieknej pogody i obysmy dolecieli cali zdrowi:-)

do zobaczenia!!

Dobry wieczur wszystkim. Drogie panie morzecie mi podpowiedzieć jak zmusić 2,5 latka do jedzenia, bo ręce opadają. Nic pożywnego tylko słodycze.

Marta,spokojnego lotu! Odezwij się,jak najszybciej! :-) :tak:

Djabołek,jak znajdziesz ten sposób,to i ja go poproszę. ;-)

A u Nas dziś był "kulkowy" dzionek... :-D Już tłumaczę. :-p
Wybrałyśmy się jednak na spacer,bo piękne słonko zaczęło świecić. Pobyłysmy na dworze PÓŁ godziny :)wściekła/y:),bo w drodze powrotnej złapały Nas kulki gradu,no i było po spacerze - trzeba było uciekać czym prędzej do domu. :baffled: :sorry2:
Zrobiłyśmy kulkowe ciasteczka owsiane,a później pulpeciki (czyli też kulki :-p) z serem żółtym w sosiku z pieczarkami na jutro i pojutrze na obiad. :-D

reklama
dzień dobry.

Jak pogoda?? Pewnie paskudna jak w Łodzi. Niezłą wiosnę mamy co?? Ech - ja już chcę słoneczka.... i ciepełka..... i zielonej trawki..... i kwiatków..... i ptaszków.......

Do góry