reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ssaweczka,no to się tymbardziej nie bój. ;-)

Ola,jakbyś zgadła z Tą Moją Zuzią,hihi. :-D Co do pizzy,to Nam ta wczorajsza została na obiad i właśnie zaraz będę ją jeść! :evil: :-D
A wieczorem wpraszam się na Twoją,hehehe. ;-) :-p

A ja mam chęć zrobić na jutro pulpeciki z żółtym serem w sosie z pieczarkami,ale,jak będzie padać,to kicha,bo ser się skończył i nie będzie po niego jak wyjść. :baffled:

wy przestancie juz o tym jedzeniu bo ja mam pusta lodowke, rozmrazam jak wyjezdzam a tez mi sie chce jesc:baffled::happy:

agutka to o ktorej zuzia wstaje ze ma w poludnie drzemke, tez tak chce??!!!

a tak w ogole to moj syn znalazl smoczek w walizce i chodzi z nim po domu i tak mega smiesznie wyglada:-D:-D a jak mowie do niego "ciuś ciuś taki duzy chłop a smoka ma" to mowi "mamo idź kompka" (ze do kompa mam isc):-D:-D:-p

reklama
u mnie, raz prószy śnieg, raz pada mżawka, raz jedno z drugim, i raz na godzinkę na chwile pojawia się słońce :-:)-:)-( A ja mam półbuty na sobie!!!!!
Nie dość, że przez top błoto w pracy muszę się przedzierać to jeszcze się powiększyło przez tą pogodę.
A do tego jeszcze na budowie coś robili i uszkodzili rurę. Nie mamy wody już od 9, dobrze, że mamy dużo mineralnej :-)

Dziadek Oliwci siedzi teraz u mnie w domu i skręca jej mebelki :-) Mam nadzieję, że jej się spodobają :-) przemeblowanko od razu zrobię, poukładam jej już dzisiaj wszystko :-) Jedyne czego jej będzie brakowało to..... echa w pokoju :-) bo teraz ma radochę, że jest echo :-)

Ssaweczka - ja Cię nie pocieszę - różnie może być, możesz teraz mieć tylko nadzieję, że nie jesteś w ciąży. Ja gdybym miała takie obawy to już u ginekologa bym była :-)

Do góry