reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry:))

Phantas duzo zdrowka.

dziewczyny powiedzcie mi jaki kolor farby pasuje do zielonego??

moj tata byl dzis w administarcji no i facet od piecow sie u nas pojawil. moja nowa firme remontowa i prawdopodobnie beda robic ten piec w paitek, albo na poczatku nast tyg.

a jutro musze jechac po farby, mam zielona, wystarczy spokojnie na dwie sciany, i nie wiem co dotego dobrac na pozostale dwie??

reklama
my mamy pokój bliźniaków zielono- niebieski, ale taki delikatny
mnie się podoba bardzo zestaw zielony z brązem również fajnie wygląda zielony z pomarańczem :-p

dzień dobry
zdróweczka dla Phantas!

my od piątku będziemy malować nasz pokój na 3 odcienie brązu i chcę zacząć wprowadzać dodatki w kolorze zielonym, gdzieś to podpatrzyłam i bardzo mi się to spodobało. A zaraz Wam pokaże pomysł Tomasza a moje wykonanie :-p
tylko musi mi z komórki na maila przejść ;-)

no to czekamy Tafi:)

ja ogolnie mialam inna koncepcje, ale teraz nie mam takich funduszy wiec wykorzystam to co jest do wykorzystania, wazne ze wkoncu bedzie czysto.

no i male przemeblowanie zrobimy i zobaczymy jaki bedzie efekt.
teraz z oli robimy pozadekz jej rzeczami, tzn wyrzucamy popsute, odkladamy zobawki dla MALYCH DZIECI... ciezka sprawa z tym jest bo jej to sie wsyztko przydaje.
a powoli musimy sie wyprowadzic z pokoju bo inaczej wszytko bedzie z sadzy.

Hej wszystkim. :-)

Olciu,My wcześniej w pokoju mieliśmy zielono - pomarańczowe ściany - efekt fajowy. :tak: :-)
A co do segregacji zabawek - skąd ja to znam,hm... :confused: :sorry2: :-p

Phantas,zdrówka!

reklama
Ollka ja też bym chciała by ktoś bliźniaki zabrał na czas remontu ale będziemy musieli dać radę;-)
Kurcze coś ta moja kompozycja nie chce przyjść na maila:dry:

Do góry