reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Ja mam umyte, pewnie teraz bede myc dopiero pod koniec miesiaca.
Mloda ogalda bajke wiec mam troche spokoju zeby sie kawki napic
Mloda ogalda bajke wiec mam troche spokoju zeby sie kawki napic
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A kuku wieczorem. :-)
Olcia,dzięki wielkie!
Olcia,dzięki wielkie!
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dziewczyny co tutaj tak pusto??
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dobry wieczor
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cześć Majuś. ;-)
Czekam na przepis.
Czekam na przepis.
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Agutka przepis juz napisany:-)
żyję :-) plecy mnie bolą, biorę lekarstwa ale jest lepiej niż w piątek. W weekend nie odważyłam się pójść do szkoły bo moje plecy nie dałyby rady wysiedzieć na zajęciach 13 czy 10 godzin.
U nas weekend "leżąco":-( no ale siła wyższa. W niedzielę dostałyśmy kwiatka Oliwcia oczywiście też :-):-) .... a jak się cieszyła "moje kwiatki, ja je wsadzę do wody...ja, ja, nie pomagaj mama" :-) ech - jaka słodycz :-)
Wczoraj wymuszała spanie z nami i tym sposobem poszła spać dopiero około 22 (normalnie o 20 chodzi spać).
A tak w ogóle to się trochę w sobotę rozpisałyście.... :-)
U nas weekend "leżąco":-( no ale siła wyższa. W niedzielę dostałyśmy kwiatka Oliwcia oczywiście też :-):-) .... a jak się cieszyła "moje kwiatki, ja je wsadzę do wody...ja, ja, nie pomagaj mama" :-) ech - jaka słodycz :-)
Wczoraj wymuszała spanie z nami i tym sposobem poszła spać dopiero około 22 (normalnie o 20 chodzi spać).
A tak w ogóle to się trochę w sobotę rozpisałyście.... :-)
reklama
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dzien dobry przy kawce:-)
Phantas dobrze ze chociaz lepiej sie czujesz,mam nadzieje ze szybko wrocisz do zdrowia
Phantas dobrze ze chociaz lepiej sie czujesz,mam nadzieje ze szybko wrocisz do zdrowia