reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hej wszystkim. :-D

Pomalowane! :-D Jeszcze tylko kuchnia,ale to może jakoś w tygodniu - myślę o takim cytrynkowym kolorku. :-D
Pokój wyszedł suuuuper! :-) :-) :-) Chociaż strasznie się bałam rano oglądnąć ściany,czy czasami ta zielona farba nie przebiła,ale całe szczęście nie - zdolny ten mój G. . :-D
Puchatek chwilowo musiał zniknąć ze ściany,ale niedługo znowu u Nas zagości. :-p ;-)

Majuś,powiedz mi,proszę,jak robisz te wisienki? :-) :-D

reklama
A tak w ogóle,Kobietki (te duże i te małe ;-) ):

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,
Z OKAZJI ŚWIĘTA NASZEGO!!!

:-) :-) :-)

tulipany.jpg

Agutka to trzeba sobie cos zjesc:)
ja tez mam @, i juz normalnie jestem slaba przez to,chyba wizyta u gina mnie nie minie. ale zostawie sobie to na czas kiedy mama juz bedzie w domu

Dobry wieczor,widze ze jeszcze nie spicie,ja jednak troche was zaniedbuje,ale wakacje nie wypalily jak narazie,maly zalapal rotawirusa i sie meczy biedak a ja razem z nim:-(wdodatku nie moze sie zaklimatyzowac w polsce i chyba bede musiala szybko wracac:-(ach normalnie mam zalamke:no:

Niunia,zdrówka dla synka!

Ola,właśnie byłam poszperać w szafce,ale nic nie przypadło mi do gustu. :dry: Wybredna jakaś jestem. :sorry2:

Chyba zaraz połknę tabletki przeciwbólowe na ten głupi brzuch i pójdę nyny,bo jakaś taka wypompowana jestem. :baffled:

reklama
Kurcze... Moja Córcia jutro kończy 2,5 Roczku. :-D A jeszcze niedawno obchodziła swoje 2. Urodzinki,swój Roczek,dopiero,co się urodziła... :sorry2: :-) :-D Ale ten czas leci! :tak: :tak: :tak: :-) :-D

Dobra,uciekam do wyrka. ;-)

Miłej nocki!

Do góry