reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień dobry dziewczynki :)

My dziś mieliśmy iść na zajęcia o kórych Wam wczoraj wspominałam, ale niestety usłyszałam rano taki brzydki kaszel Melki i Oliwierka, że stwierdziłam nie ma mowy zostajemy w domu. Dziś idę do fryzjera i na jakieś zakupki (umyśliłam sobie nowe kolczyki:-p)

Wczorajsze danie wyszło tak sobie, bo troszkę mi się ser przyklejał do patelni, bo go za dużo starłam:sorry2: ale będę wiedziała na zaś :p

reklama
witam dziewczyny:)

ja dopieor pije kawke:)

Tafi nastepnym razme dasz mniej sera i bedzie ok.
a idziesz sie obciac czy na pasemka??
Oliwka sie bawi, pranie sie pierze. a ja mam troche spokoju.
normalnie ja nie wiem skad ja mam tyle prania.....

Ollka ja w tym tygodniu robię już 6 pranie, nie przesadzam. Ja też zastanawiam się skąd się tyle tego bierze, ale wystarczy mi moment jak Fiodor wróci ze szkoły, Tomasz z pracy i dzieciaki po kąpieli już jest cały kosz prania. Masakra jakaś. Tak naprawdę to przydałby się ktoś do prasowania :-p;-)

Ollka tak idę na pasemka, powiem Wam szczerze, ze chodzi mi ostatnio po głowie obcięcie się tak do ucha... Nie wiem co by na to Tomasz powiedział, ale chyba nie zaryzykuję ;-):-)
Chociaż kto wie... Raczej się boję, ze mi to pasować nie będzie...:sorry:

A teraz wstawiłam pralkę i przekonałam Oliwerka do wyprania jego naukochańszej Julii i wiecie co mam z nim spokój, bo siedzi już 10 minut przy pralce :p

Tafojka zaryzykujz nowa fryzyra, wiesz nie musi byc radykalna zmiana:)

u mnie sa 3 osoby i ciagle cos do prania.
dobrze ze ja wszystkiego nie prasuje....

Tafojka zaryzykujz nowa fryzyra, wiesz nie musi byc radykalna zmiana:)

no nie namawiaj mnie, bo zapuszczam włosy już chyba z 5 lat, bo zawsze miałam krótkie jak teraz obetnę :p

Choinka korci mnie korci ;)

A jaka u Was w ogóle pogoda? U nas szaro.

Właśnie kończę robić spaghetii, bo Agnieszce (naszej opiekunce) też muszę dać obiad a lodówkę mam wyczyszczoną więc myślę, że danie będzie ok ;-)

u nas szaro, pada deszcz ze sniegiem......
nic tylko siedzenie w domu nam zostaje:)
Tafojka przeciez znow mozesz zapuscic wlosy na nowo:)

fajnie macie z ta opiekunka do maluchow:)

tafi ty masz ładną szczupła buzię więc napewno bedziesz ślicznie wyglądac w takich włoskach, unas do kościoła chodzi taka dziewczyna podobna do ciebie tez blondynka,ladna szczupła i ma taką fryzurke-włosy do uszu i super wygląda,podoba mi się:tak:

oliwier jest dobry:-D uśmiałam sie z niego
czesc olka;-)

reklama
Hej Babki. ;-)
Zuzia zasnęła przed 11,a ja poszłam szybko na małe zakupki. ;-)
Śniegu Nam tyle nasypało,że szok! I jeszcze pada! :szok: I to taaak mocno! :szok: Ciekawe,czy wyjdziemy dziś na sanki... :confused: :sorry2: ;-)

Tafojka,spoko,włosy odrosną. :-p Ja z moimi też bym pokombinowała,ale one są tak straszne,że nie chcą się "kupy" trzymać - chyba,że wyprostuję. :sorry2: Bo tak to każdy w swoją stronę. :angry: A,że mi się nie chce stać i prostować taaaaaaaaaaakiego ogromu włosów,to hop siup kitka i spokój. :-p

A tak w ogóle,to ja popołudniu też muszę pranie zrobić. :-p

Ostatnia edycja:
Do góry