reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
A ja zapuszczam,bo Zuzia mnie przegoniła! :szok: :-D :-p Ona,gdy się Jej te loczki naciągnie,to ma włoski do pasa. :szok: :-D :-D :-D :tak: A mi do tego pasa jeszcze trochę brakuje. :sorry2: :-p

ja tez uciekam.

skoncze obiadek, poczekam az tat wroci z pracy i musze wyjsc zalatwic jedna sprawe.
i na poczte, bo wlasnei znalazlam w skrzynce awizo.

milego popoludnia

czesc :)

my dzis od rana ciag dalszy zalatwiania spraw, mamy na luty i na marzec pelno wizyt u lekarzy, m.in teraz w piatek i 23 lutego tu w Gorzowie a 9 i 10 marca w Poznaniu ehhh a ile kasy na to pojdzie. do Poznania jedziemy do jednego z najlepszych lekarzy w Polsce i on za sama wizyte bierze 250zł +dojazd+ pozostałe badania masakra normalnie:baffled:
a dziś slozylismy wszystko o paszport i do odbioru prawdopodobnie za 1,5 tyg:-)
Nikus jaka mine zrobil na zdjeciu to myslalam ze padne:-D

pozniej zrobilam te kurczaki od tafi ale stwierdzam ze panierka to nie jest jednak moja mocna strona:-p:sorry2:ale w smaku dobre:tak: ja uwielbiam wszystko co serowe:-D
pozostala czesc kurzych cyckow zrobilam w sosie smietanowym z pieczarkami bo byla u nas siostra glodna po pracy a to jej ulubione danie.
a teraz siedze i odpoczywam przy kawce.

a jak wam minal dzien??
tafojka jak wlosy??

Martucha sporo kosztuja te wizyty, mam nadzieje ze tata malego wam pomoze przy tym finansowo.

u nas popoludnie ok, mala byla troche z dziadkiem, ja zalatwilam sprawe i jak przyszlam to sie troche bawilysmy.
teraz juz spi, wiec korzystam z wolnego czasu...

Cześć wieczorem. ;-)

A My dziś cały dzionek spędziłyśmy w domku - strasznie wiało i sypało śniegiem. :baffled:

Ale za to upiekłyśmy te
Martuśkowe ciacha - pychota!!! :tak: :tak: :tak: :-D I w ogóle Zuzia jak mi dziś we wszystkim pomagała. :-D I w obiadku i w prasowaniu i w robieniu ciasteczke i w sprzątaniu,achhhh!!! :-D A wręcz wszystko sama chciała robić,ach! Uwielbiam Ją!!! :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki

przywitam się tylko
jestem padnięta
fajnie sobie dzisiaj popisałyście--- miło czytac:tak:

jakos mi się smunawo na wieczór zrobiło...nic- moze jutro będzie lepiej - w koncu będzie juz czwartek
dobrej nocki:tak:

Do góry