reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Bry...

kawa wypita ale jestem jeszcze śpiąca.....

Ale miałam dzisiaj rano fazę - zadzwonił budzik a ja sobie myślę - jak świetnie że jest już piątek jutro nie będę musiała iść do pracy... nawet nie wiecie jak mnie pogięło kiedy się zorientowałam że jest wręcz odwrotnie i dziś poniedziałek.

reklama
hana tak my juz na swoim mieszkanku.
wczoraj bylo troche dziwnie i pusto ale dzis juz ok.
piotr i pawel pod nosem, juz zrobilismy rano zakupy, zupa tez ugotowana i tez zmykamy na spacer zwiedzic nowe tereny:-)

za sprzatanie tez sie musze wziasc ale chyba tak kolo srody przed impreza urodzinowa Nikusia(robimy w sobote)

czechow dobre:-D:-D:-p

phantas mi tez przydalaby sie kosmetyczka, sto lat nie bylam:dry:

Nie wiem na jak długo,ale się witam. ;-)

Dzięki za słowa uznania dla G. - na pewno w piórka obrośnie,jak mu później poczytam. :laugh2: :-p :laugh2:

Marta,ale super macie z tym mieszkankiem - ja też tak chcę!!!

Czechow - ładne "jazdy". :laugh2: :laugh2: :-p

Sindi :cool2: zdrówka i ogromu wiecznego uśmiechu dla córci! :-)

dzień dobry :)

My wypoczywamy w słonecznych Wadowicach :)

Agutka wykonanie G. śliczne
Czechow :p

i pozdrawiam Was serdecznie.

Ostatnia edycja:
ja tez sie witam.
moj maly ma jakis stan podgoraczkowy, boje sie zeby nic sie z tego nie rozwinelo...no i jeszcze teraz jak tort juz zamowiony:baffled:

reklama
Do góry