reklama
sinderella
Mamusia i jej córusia:)
Dobry wieczór!
Agutka, czy ja widzę na pupie Zuzi pampersa? Powiedz, że tak bo już po woli wpadam w kompleksy. A no i śliczne autko
Ollka, dużo zdróweczka dla Was!!
Natka, ja też nie wiem co bym zrobiła, może zaklej jej na razie plasterkiem, żeby sama tam nie dłubała? Bo nie wiem czy bym się odważyła wyciskać.
Martucha, a Tobie nic nie napisze. O.
Miłego wieczorku! MOja córka dziś skończyła 2 lata i mam zamiar ją odsmoczyć. ALe nie wiem, czy mi się to uda.
Agutka, czy ja widzę na pupie Zuzi pampersa? Powiedz, że tak bo już po woli wpadam w kompleksy. A no i śliczne autko
Ollka, dużo zdróweczka dla Was!!
Natka, ja też nie wiem co bym zrobiła, może zaklej jej na razie plasterkiem, żeby sama tam nie dłubała? Bo nie wiem czy bym się odważyła wyciskać.
Martucha, a Tobie nic nie napisze. O.
Miłego wieczorku! MOja córka dziś skończyła 2 lata i mam zamiar ją odsmoczyć. ALe nie wiem, czy mi się to uda.
Mozi
MAMUŚKA BB
sinderella wszystkiego najlepszego dla CORECZKI z okazji jej świeta,dużo zdrowka,uśmiechu i czego sobie malutka życzyhttp://www.rozanypotok.pl/ciasta/_dzieci_tort_barbie1.jpg
sinderella
Mamusia i jej córusia:)
Aga, dziękujemy bardzo.
A co tam u Was?
A co tam u Was?
sindirella - dużo zdrówka i szczęścia dla córy :-)
a co do odsmaczania to mi zajęło to dwa albo trzy wieczory. Pierwszy był najgorszy bo o ile pamiętam to z pół godziny płakała, ale następnego dnia już chyba 10 minut.
Agutka - fajowe to auto
Natka - ja bym wycisnęła - wiem, że by bolało, ale lepiej niech chwilkę poboli niż miałoby się z tego coś o wiele gorszego zrobić.
Ja już po większości egzaminów. Za dwa tygodnie jeszcze jeden - z angielskiego.
Generalnie jestem zadowolona, nie wiem tylko jak z psychologii mi poszło. Nie da się przewidzieć jak będzie oceniała
a co do odsmaczania to mi zajęło to dwa albo trzy wieczory. Pierwszy był najgorszy bo o ile pamiętam to z pół godziny płakała, ale następnego dnia już chyba 10 minut.
Agutka - fajowe to auto
Natka - ja bym wycisnęła - wiem, że by bolało, ale lepiej niech chwilkę poboli niż miałoby się z tego coś o wiele gorszego zrobić.
Ja już po większości egzaminów. Za dwa tygodnie jeszcze jeden - z angielskiego.
Generalnie jestem zadowolona, nie wiem tylko jak z psychologii mi poszło. Nie da się przewidzieć jak będzie oceniała
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam wieczorem
Sindirella najlepsze zyczenia dla corci
u nas ze smoczkiem bylo super, Oli sama go wyrzucila.
a z pampersami to jest istna masakra!!
Agutka uatko nad lozkiem Zuzi rewelacja
Phantas dobrze ze juz masz wiekszosc egzaminow za soba, napewno dobrze poszly.
Sindirella najlepsze zyczenia dla corci
u nas ze smoczkiem bylo super, Oli sama go wyrzucila.
a z pampersami to jest istna masakra!!
Agutka uatko nad lozkiem Zuzi rewelacja
Phantas dobrze ze juz masz wiekszosc egzaminow za soba, napewno dobrze poszly.
K
konto usuniete
Gość
czesc my juz po pierwszej nocce u siebie, nie bylo najgorzej chociaz dziwnie troche;-)
sindirela czemu wpadasz w kompleksy? my tez jestesmy jeszcze anty nocnikowi no a ze smoczkiem dacie rade!!
agutka super zdolny ten wasz G.:-)jestem pod wrazeniem, zreszta juz pisalam na nk
my zaraz uciekamy po zakupy i robic obiadek takze milego dnia!
sindirela czemu wpadasz w kompleksy? my tez jestesmy jeszcze anty nocnikowi no a ze smoczkiem dacie rade!!
agutka super zdolny ten wasz G.:-)jestem pod wrazeniem, zreszta juz pisalam na nk
my zaraz uciekamy po zakupy i robic obiadek takze milego dnia!
dzień dobry
Kawa już wypita, teraz piję sobie multiwitaminkę. :-)
Próbuje umówić się na oczyszczanie twarzy. Planowałam wybrać się dzisiaj do dermatologa ale najpierw pójdę do kosmetyczki bo te moje wstretne syfy biorą się pewnie z zaskórników.
No i się umówiłam :-) dzisiaj na 17.30 :-)
A w ogóle co tu taka cisza?? Jak mnie nie ma to sie rozgadujecie a jak jestem to cisza straszna
Kawa już wypita, teraz piję sobie multiwitaminkę. :-)
Próbuje umówić się na oczyszczanie twarzy. Planowałam wybrać się dzisiaj do dermatologa ale najpierw pójdę do kosmetyczki bo te moje wstretne syfy biorą się pewnie z zaskórników.
No i się umówiłam :-) dzisiaj na 17.30 :-)
A w ogóle co tu taka cisza?? Jak mnie nie ma to sie rozgadujecie a jak jestem to cisza straszna
witam
matiego posłąłam już do babi (niani) i wreszcie mam spokój:-) mam ambitne plany sprzątające - zobaczymy co z tego wyjdzie
sindi- wszystkiego najlepszego dla corci
u nas smok tez bez wiekszych akcji ---jakies pol roku temu przegryzł i zwyczajnie nie dostal nowego--- zaczął spokojniej spać - bo nie szuka go podczas snu
natka - jak zosia
agutka super autko
phantas - teraz to juz z górki z sesją - ło bosheee ciesze isę ze ja juz niczego nie musze się uczyć chociaż mam w planach jeszcze jedna podyplomówkę
tafi - jak u Ciebie - choroby wypędzone?
marta - rozumiem ze poszlaś na swoje własne mieszkanko - chyba troszkę smutno - co?
aga, ola:-)
u nas tez jeszczepampkujemy ale coraz częsciej wola i sam siedzi juz na sedesie-- nie chce by go trzymać---ale jakoś nie może się skupić by tam kuposzczaka wypchnąć- najlepiej idzie mu to ukrywając się gdzieś
dobra baby
do roboty czas isę wziąć
generalne porządki czekają
musze szafy poprzeglądać
ciuszki jakieś ..........nie wiem co z nimi
matiego posłąłam już do babi (niani) i wreszcie mam spokój:-) mam ambitne plany sprzątające - zobaczymy co z tego wyjdzie
sindi- wszystkiego najlepszego dla corci
u nas smok tez bez wiekszych akcji ---jakies pol roku temu przegryzł i zwyczajnie nie dostal nowego--- zaczął spokojniej spać - bo nie szuka go podczas snu
natka - jak zosia
agutka super autko
phantas - teraz to juz z górki z sesją - ło bosheee ciesze isę ze ja juz niczego nie musze się uczyć chociaż mam w planach jeszcze jedna podyplomówkę
tafi - jak u Ciebie - choroby wypędzone?
marta - rozumiem ze poszlaś na swoje własne mieszkanko - chyba troszkę smutno - co?
aga, ola:-)
u nas tez jeszczepampkujemy ale coraz częsciej wola i sam siedzi juz na sedesie-- nie chce by go trzymać---ale jakoś nie może się skupić by tam kuposzczaka wypchnąć- najlepiej idzie mu to ukrywając się gdzieś
dobra baby
do roboty czas isę wziąć
generalne porządki czekają
musze szafy poprzeglądać
ciuszki jakieś ..........nie wiem co z nimi
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam sie i ja
pogoda za oknem piekna, my ogarniemy do konca mieszkanko i uciekmay an spacerek.
chociaz nie bardzo mi sie chce, jakos sie nie wyspalam...
pogoda za oknem piekna, my ogarniemy do konca mieszkanko i uciekmay an spacerek.
chociaz nie bardzo mi sie chce, jakos sie nie wyspalam...