reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc kochane!!

agutka trzymam kciuki oby bylo dobrze;-):tak:

majus jak ci idzie pisanie?? bo ja w koncu tez sie musze za to wziasc:cool2:

lece po kawke:-)

majus wyobrazam sobie.
ale i tak dobrze ze juz sie zabralas za to, ja dalej odkladam:dry:
a piszesz na jakims przykladzie?
bo ja w ogole nie wiem jak to ma wygladac:confused:

Olka ja tez na szczescie slubu nie bralam:no:
tylko tak sie nosze z zamiarem podania go o alimenty, juz kiedys czytalam na ten temat troche ale odpuscilam(chociaz to moje postanowienie noworoczne);-)

wczesniej wysylam mi kase w miare regularnie, zawsze mial tam jakies spoznienia ale w miare bylo ok.
a teraz od listopada nic, kupil kilka zabawek w grudniu i nawet na szpital mi nie wyslal(musialam zaplacic za lozko, poza tym ciagle kupowalam takie podklady, nawilzacze itd)
tym przegial juz calkowicie bo ja siedzialam 24h na dobe przy malym a jego nie dosc ze nie bylo to jeszcze nie raczyl pieniedzy wyslac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale oczywiscie bezczelnie klamal ze wyslal:eek::cool2:

za dwa miesiace minie rok jak sie nie widzial z malym, dlatego chcialabym te alimenty i ograniczenie praw zeby nie bylo ze sobie przyjedzie po takim czasie i np powie ze go bierze a ja nic nie bede mogla zrobic

a w ogole to wam sie nie pochwalilam ale mam randke w sobote:szok::szok::szok::-D:-D:-p

reklama
napislaam dlugiego posta i mi go wcielo...

MARTUCHA super ze masz randke, mam nadzieje ze bedziesz sie dobrze bawic.

a co do alimentow to lepiej ta sprawe uregulowac.
nie martw sie to nie takie straszne jest.
a jak bedziesz potrzebowac pomocy to my chetnie pomozemy

Do góry