reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Martucha jak narazie Oliwka to wypila, zobaczymy czy przjedzie.
ale dzis chrypka troche mniejsza, w sumie to spalysmy w u nas w pokoju,a wczesneij spala u babci, moze tam jej cos nie pasuje.

kurde nie wiem wogole co to moze byc, zwierzat nie mam, dywanow tej juz jakis czas nie mamy.

reklama
czesc Niunia:)
Martucha milych zakupow.
ja mam corke ale nie moge jej za nic zaciagnac do fryzjera.
zawsze grzywkie musze jej sama obcinac.

tez myslalam o suchym powietrzu,ale mieszkam w starym budownictwie i od pieca nie ma takiego suchego powietrza.
zobaczymy co powie alergolog jak uda nam sie do ajkiegos dostac.

Cześć Ola. :happy2:

Zuzia jeszcze sypia w dzień (tfu tfu),ufff. ;-) Tylko od Sylwestra wydziwia mi strasznie z jedzeniem. :dry: Wybrzydza,nie je,a jak je to tylko poskubie coś po kawałeczku i to wszystko. Już nie mam pomysłów,co z tym robić. :sorry:
W sumie na początku było to pewnie od przeziębienia,później wyszły Jej 3 zęby,a teraz? Nic Jej nie dolega,więc kurde mogłaby zacząć zajadać. :-p

reklama
Do góry