reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień dobry z rana!!
Aga, gratuluję prawka:tak:. JA na szczęście też mam to już dawno za sobą. Szkoda tylko, że nie jeżdżę:-(.
Czechow, dawno się nie widziałyśmy na BB.. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze:tak:.
Przede mną popołudniowa zmiana w pracy, więc będzie troszkę spokoju:tak:.
Miłego dnia życzę wszystkim mamom:tak:.

reklama
Cześć dziewczęta

Ja już po jednej kawie i nawet już śniadanko zjadłam :-)

Aga - fajnie, ale dobrze mi się wydaje że jeszcze praktyczny egzamin Cię czeka czy to już wszystko??

olka ja też się zastanawiam co tu tak cicho ostatnie czasy????????/:szok: :szok: :szok:

Ja tam się albo uczę albo pracuję :-( - egzaminy za półtora tygodnia :-(

Dzien dobry w ten deszczowy dzien:sorry:ja ostatnio nie mam nic ciekawego do powiedzenia to sobie czytam co tu piszecie.Dzisiaj dostalam wezwanie na operacje oka a raczej dwoch bo na drogim tez mi to cos uroslo,po 8 miesiacach sie zlitowali:dry:ide polozyc marude i moze jakos kawke wypije na ta straszna pogode:cool:

witam i ja
Oliwka zasnela jakis czas temu, babcia dzis wyjezdzala i byl mega placz, normalnie az serce peka, nastepna akcja pewnie bedzie przed spaniem wieczorem.
ale damy rade

pogoda paskudna, az sie nie chce z domu wychodzic.

Niunia a na kiedy masz termin operacji??

reklama
czesc
moja perelka wlasnie wstala po poltorej godz snu
dowiedzilam sie,ze mam kolende za tydzien rowno
a tak to nic ciekawego

Phantas zgadza sie 25 lutego na praktyczny egz
chcialabym juz miec to za soba
dzis zdawala jazde kolezanka
ciekawe jak jej poszlo??

Do góry