reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzień dobry

i tak się nie wyspałam :-(

Kawa już wypita - teraz herbatka wiśniowa :-)

martucha - powodzenia,

czechow - dużo zdrówka dla małej- może w dzień uda Ci się przespać troszeczkę

Czechow zdróweczka dla Gabi!

U nas oprócz Melki i Oliego, Tomasz poległ...
Fatalnie gorączka, narzekanie, syropy, herbatki od rana gonię...ale żal mi ich niesamowicie. Spałam z Olim miałam okropną gorączkę w nocy chyba ze 40 stopni, nie mógł spać więc my też nie bardzo wyspani...
Wrrr:dry:

Tafojka to widzę że też masz szpital w domu.... Zdrówka dla wszystkich....

U mnie jeszcze dojdzie to że M. będzie miał operację łokcia w sobotę - i na pewno przez pierwasze 2 tygodnie będzie sajgon w domu.... no nic... mam trochę marudny dziś humor mam nadzieję że mi przejdzie szybko....

Tafojka to widzę że też masz szpital w domu.... Zdrówka dla wszystkich....

U mnie jeszcze dojdzie to że M. będzie miał operację łokcia w sobotę - i na pewno przez pierwasze 2 tygodnie będzie sajgon w domu.... no nic... mam trochę marudny dziś humor mam nadzieję że mi przejdzie szybko....
U mnie to mało powiedziane, ze mam marudny humor, najchętniej to bym wszystkich zamknęła w jednym pokoju i sama poszła spać, ale cóż taka moja rola...
Ku**a jeszcze nam się pralka psuje, nie wiruje i nie mam jak wyciągnąć prania i powiesić, bo pełno wody w pralce i przed chwilką tak na osłodę zalałam pół łazienki. Jest wspaniale, chce się ktoś zamienić?:eek:
czechow w sumie dojdzie Ci drugie dziecko do opieki..Siły życzę moja droga!!! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
witam
duzo zdrowka dloa wszytkich!!
oj, jakies paskudne choroby wsyztkich lapia, byle sie ta zima juz skonczyla.
ja juz zdruga kawka.

ide robic obaidek, pozniej zajrze.

Do góry