reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień dobry przelotowo. :-p :-) ;-)

Agutka, Ty wychodzisz za mąż??? JAkieś konkretne plany??!

Tak. :tak: :tak: :tak: :-) 1. sierpnia - suwaczek. :cool2: :-p A tak w ogóle,to cześć Sinderella! :-D :-D :-p ;-) :cool2:

Prawdziwa przyszła panna młoda - mmmmm rozmarzyłam się..... ale ja to już miałam :-( więc mieć już nie będę.

A skąd wiesz? ;-)

hmm - Agutka...... bo mi grzeszne myśli do głowy przychodzą..... tylko grzecznie mi tam pod tą kołdrą...... pamiętaj.... do ślubu ;-);-);-)

Taaak,ja na pewno bym wytrzymała,yhy,jassssne. :-p :-p :-p :-D :-D :-D :zawstydzona/y: Nie z G. . :cool2: :-p :-D :zawstydzona/y:

agutka znalazlas jakas ciekawa sukieneczke??:-p
ale ci zazdroszcze tych przygotowan:-)

Strasznie dużo wzorów mi się podoba. :-p Chyba najlepiej przejść się do krawcowej i niech ona coś doradzi. ;-) :zawstydzona/y: :-p :sorry2:

reklama
ZOSIACZKU!
zdrówka,
miłości
i spełnienia wszystkich
dziecięcych marzeń!

1st-bday-first-birthday-bri.jpg

Ciocia agutka z Rodzinką :-D

stu szczesliwych latek dla malej zosienki, ktora przestala byś już niemowlaczkiem:-) rośnij zdrowo i szczesliwie!!!

jam padnięta:-)

reklama
to dobranoc phantas;-)

jasie jeszcze postresuje przed jutrzejszym rtg kontrolnym...
mam nadzieje ze bedzie dobrze i sciagna gips bo jak przedluza to sie chyba zalamie:baffled:

trzymajcie kciuki jutro za nas;-)

Do góry