reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ja już po szkole :-)

Za dwa tyg większość egzaminów mam :-( no - czas się wziąć za naukę bo sobie wymyśliłam, że nie będę miała średniej poniżej 4 :-)

P siedzi u mnie na łóżku i robi coś na swojej lapce, ja za to siedzę na kanapie i piszę do Was na swojej :-)

Jutro do pracy :dry:

Nie mam co pisać :crazy:

reklama
Cześć dziewczyny.
Ja czekam na serial kości, Tomasz pracuje a najstarsze dziecie poszło w końcu spać.

Amelia miala całą wczorajszą noc wysoką goraczkę, spała z nami, wypociła się nad ranem i w sumie przez dzień było lepiej, teraz śpią aniołki bez gorączki :)

Muszę teraz prasnąć koszulę Tomasza, ale tylko jedną :)

mam nadzieję, że jej przeszło, choć wczoraj dwa razy wymiotowała i dzisiaj tez miała gorączkę, ale ważne że teraz na noc nie ma jej i śpi spokojnie :)

Ollka a to spryciula z Oliwici :) :)))

Hejka
Mi też już troche lepiej:-)

ssaweczka - nie mysl o sobie ze jesteś złą mamą. Ja rozumeim cie doskonale co masz na mysli. Ja czułam się podobnie bo też byłam samotna chociaz był z nami wtedy m. Czułam się tez złą mamą bo tylko uzalałam się nad soba i nie miaąłm siły czasem na dziecko a musiałam mieć. Wiesz co , jak twój skarbek będzie troszke starszy to zniknie to uczucie bo będzie wiekszy kontakt, bo cie pozaczepia, wciagnie w wygłupy i wtedy nie bedzie czasu myśleć o problemach.
Aha wisz ja też jakoś Boga odstawiąłm na koniec, tak naprawde to wcale się nie zajmuje swoją wiarą.Wcześniej zanim pojawiły sie problemy nie było tak. Nawet nie mam siły ani ochoty na modlitwe, wszsytko wydaje m isie ze nie ma sensu. Mam nadzijee ze to tylko przejsciowe i ze bóg m ito wybaczy.

tafojka - dużo zdrówka dla Amelci
hana31 - super podejscie i dobra rada. Wybierzemy się sami na ten basen a potem przy okzaji mój m sie dowie jak było fajnie :-)

Basia - dziekuje:-)

Basiu szczerze to chyba musi samo minac, i czas bedzie na to najlepszym lekarstwem.

A Oliwia to faktycznie aparatka, jak wstala to pierwsze o co pytala czy ksiadz juz poszedl:)

płacze że chce sie poprzytulać do taty
chce jechać do babci i dziadka za nim :-(

z jednej strony fantastyczne jest to że w koncu zaczął spędzać trochę czasu z tatą
wczoraj byli na sankach
a z drugiej potem te rozstania :-(

reklama
Do góry