reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam niedzielnie.
troszke mnie tu nie było:-p
Widze ze sa nowe mamusie, pozdrawiam Was mocno isciskam.
Agutka zazdroszcze slubu,a przede wszsytkim miłosci:-)

ssaweczka - mi też jest cieżko i xle samej ale jakoś zyc trzeba i ide do przodu mimo trudnosci. Ja czesto po prostu wygaduje sie koleżance i moze robie źle bo potem moze mnie spotkać to ze mnie ktos obgada czy cos ale co tam, najważniejsze ze nie jestem w tym sama i poprawia mi to nastrój.

U mnie cieżk osię porobiło bo mamy remont w domu a moja mama złamała ręke. Wiec cały bajzel spadł na mnie, no i opiekować się wnuczkiem czy wyjsć na spacer też nie ma jak z jedną reką wiec jestem uziemiona. Ale moze to i lepiej, dostane zaprawe któa mi się moze przydać. Wczoraj kułam kafelki, w poniedziałek jeszcze reszta.
jest mi do tego smutnawo bo mó j m cały tydzień pisał o basenie że chce tam sie z nami wybrać a ja sie cieszyłam ze będę miałą małą odskocznie no i ze mały sie popluska a tu nagle jak zblizyłsię łykend to propozycja nagle się urwałą. Wczoraj sobota dzis niedziela i cisza, nic. Czuje do siebie złosć ze byłam taka naiwna.

A pozatym chciałąbym wybrać się na orkiestre ale z kim? kazdy ma rodzine a ja? Nie bede dzwoniła i wpraszał się, zreszta jeszcze to ze jestem sama jest świerze i mało kto o tym wie.
dziś mi smutno.
Do tego potrzebuje pracy a kto teraz zajmie się moim dzieckiem na czas mojej pracy jak mama ma gips? musze czekac aż jej to sciagną.

sie porobiło:no:

całuski dziewczynki

reklama
Oj Amelka bidaku... na pocieszenie powiem Ci 2 rzeczy
Po pierwsze to czasowe i wkrotce wszystko wroci do normy.. po drugie nie jestes naiwana bo skoro byla propozycja to kazdy normalny czlowiek by czekal na jej realizacje bron boze sie nie obwiniaj
a po trzecie dodatkowo ja mam jeszcze gorszy nastroj niz rano.. poklocilam sie z mama i jeszcze niechcacy ojca w to wsciagnelam... mialam isc do kosciola na 18 i nie pojde bo nie mam sily i doluje mnie to ze odstawima ostatnio Boga na szary koniec...
co do wygadywania sie przyjaciolkom to hmm... mam tylko jedna i jest ona fotografem zyje tym calym zasyfionym hajlajfem ktorym i ja zylam nim zaszlam w ciaze... i mimo calej jej dobroci nie sadze by rozumiala co czuje ma w koncu faceta od 3 lat i nie jest sama z dzieckiem...
ja 24 wracam na lotnisko i boje sie jak to wszystko bedzie... kurcze najchetniej to bym sie upila troszke tylko ze to i tak nie rozwiazuje problemow... czasem mam ochote poprostu sie gdzies urwac na pare dni .. ale sie nie da.. nie wiem kurde moze ja jestem zla matka ze sie tak na sobie koncentruje... nie wiem...

hej Majus jakiego mam dola juz od swiat pomozcie... tak mi ciezko bez mezczyzny... jakos zero prespektyw aby sie jakis pojawil... ... jak mala spi to rycze do poduszki ze jestesmy same...

Ssaweczka - wiem, że może być Ci bardzo źle, ale to minie. Na pewno znajdzie się mężczyzna, który się Wami zaopiekuje i to w najmniej spodziewanym momencie. Nie mówię, że będzie to dziś, jutro czy za miesiąc... ale na pewno się znajdzie.
Twoja dzidzia jest jeszcze bardzo malutka, więc potrzebuje całej Twojej uwagi, której nie będziesz dzieliła na nią i na faceta. Są na świecie mężczyźni, którzy decydują się na bycie z kobietą z dzieckiem. To nie jest dla nich łatwe ale ryzykują. A wiesz co w tym jest najfajniejsze, że gdy na początku oni się tego boją i mogą mówić co innego ale to, że mamy dzidzię to im przeszkadza, to paradoksalnie najpierw zako****ą się w naszych dzieciach szybciej niż w nas :-):-):-)
Więc głowa do góry - bo nikt nie zwóci uwagi na umartwioną i smutną kobietę :-):-):-)
:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam niedzielnie :happy:

a kuku:happy:

to szczescie na mej twarzy........ to to ze dzieciarki juz w wyrkach:tak:

czesc basiu:-)
ssaweczka:-)
amelka - glowka do gory---ja nauczyłam sie niczego nie oczekiwac-- to sie nie rozczarowuje--- a jak czegos chce to albo to głosno wypowiadam albo sama sobie to sprawiam badz robie...

dobrej nocki babeczki

witam dziewczyny:)

Tafojka duzo zdrowka dla Melci.

Sinderella witam:)

bylysmy dzis na spacerku bo Oliwka koniecznie chciala serduszko z orkiestry, i dostala.
teraz juz spi.

reklama
Do góry