reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

CZESC,ja sie tylko przywitac i zmykam do Oli zobaczyc czy je
ja jeszcze musze dzis wyskoczyc zrobic reszte zakopow i tacie prezent kupic chionka bedzie pewnie ubierana po poludniu,bo wczoraj i w niedz nie mialas sily

Natka dziekujeza zyczenie,robie Oli urodzinki w swieta,musze jeszcze kupic swieczke na tort "4"

reklama
phantas ja tez czesto mam takie dni, tym bardziej teraz jak Nikos marudzi podwojnie przez to ze sam nie moze sie poruszac:baffled: tyle ze on nawet jak ja placze to nic sobie z tego nie robi takze i tak jestes w lepszej sytuacji;-)

Aga my tez sie dolaczamy z zyczeniami!! napewno imprezka bedzie udana i takiej zyczymy:tak:

a u nas juz pachnie wszystkim naraz na caly dom takze juz powoli wczulam sie w swiateczny klimat;-)

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzę:
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

kartkawitecznaye7.jpg

Ostatnia edycja:
Jutro nic nie robię

Dzisiaj już dokończyłam zakupy, potem ponownie posprzątałam mieszkanie, nawet balkon umyłam, pranie całe zrobione, prasowanie też. Pazury wypiłowałam, brwi wydepilowane - jutro luzik :-) :-)
Rano zrobię śniadanko i już :-)
Pierwszy raz tak mam. Do tej pory jeszcze sprzątałam aż do samej Wigilii i ledwo się wyrabiałam, a w tym roku już wszystko mam zrobione :-)
Ach
Idę spać

Życzenia jutro ;-)

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, że mu kiedyś sie przydarzy.
Może cicho bez hałasu wyjeżdżając gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z wspólnej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śnieg popada z rana.
Może tak jak to lubicie licząc dziury na suficie, sami zresztą chyba wiecie, gdzie najlepiej się czujecie.
Takie dla Was mam życzenia w dniu Bożego Narodzenia

OLA I OLIWIA

Skacze aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w anielskich piórkach, niesie w plecaku bombki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki.
Wesołych świąt!! :biggrin2:

Ja tak wpadam bez pomyslu bo nie lubie zyczen;-)
ja tez juz dzis prawie nic nie robie i nic mi sie nie chce normalnie:-pno i jakos wolno ten czas leci ...

Z okazji świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam wszystkich marzeń spełnienia.
Smacznego karpika,
tłustego śledzika,
barszczyku czerwonego,
a pod choinką prezentu pięknego.
Szczęścia zdrowia i radości,
niech na waszych twarzach uśmiech zawsze gości.:-)

Wszystkiego dobrego na Święta życzą:
Justyna, Tomasz, Fiodor, Amelia i Oliwier:happy:

reklama
Z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze wam wszystkiego najlepszego.
Spelnienia najskrytszych marzen,samych rodosnych w zyciu zdarzen.
Mnostwo prezetow pod choinka i zawsze usmiechnieta minke.
A w nowym roku kochajacej osoby przy waszym boku.
Maja i Karolek.

Do góry