reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzień dobry

Ja już byłam w pracy, teraz nie wiem co robić - iść do sklepu czy ubierać choinkę. Zimno na zewnątrz :-( więc chyba choinka.
Oliwcia już się bawi ozdobami :-)

Martucha - mam nadzieję, że to jednak nie będzie wrodzona łamliwość. Współczuję Wam strasznie.

witam dziewczyny
ale tutaj pustki przedswiateczne:)

Martucha dobrze ze jestescie juz w domku i mam nadzieje ze Nikus jednak bedzie zdrowy.

jak przygotowanai do swiat??
u nas abrdzo spokojnie
, chinka juz stoi, oliwka zadowolona.

Dobry wieczor:-),u nas od jutra zaczyna sie gotowanie,ja osobiscie wole sprzatac niz gotowac ale co zrobic trzeba to przezyc.U nas tez juz stoi choinka Karol oczywiscie zdazyl juz potluc kilka babek ale kupilam dzis komplet plastikowych i zawiesilam je na dole choinki.
Martucha duzo zdrowka dla twojego synka.

Ostatnia edycja:
Witam się w nocy :-)

Wszystkie prezenty mam już kupione :-) i zapakowane :-)
Choinka ubrana, mieszkanko posprzątane. Zostanie mi jeszcze tylko starcie kurzy. :-)

Oliwcia już zdecydowanie mniej kaszle, ale za to narzeka na ból w uszach, raz w jednym i raz w drugim. Zakropliłam jej dzisiaj dikortinef. Powinien pomóc.

Mam nadzieję, że forum ruszy się troszeczkę po świętach :baffled:

My Wigilię spędzamy bez P. :-(
On jest u swojej mamy. Będą tylko we dwoje więc nawet go nie namawiałam by spędził ten dzień ze mną. No chyba, że coś się wydarzy. Jeśli nie, to przyjedzie do nas dopiero w drugi dzień świąt.

Baśka - a jak tam Twój prawie ex??

witam z rana, dzieki dziewczyny za dobre slowa ...
staram sie nie myslec narazie o tym i zyc swietami chociaz jest ciezko...

ja mam jeszcze balagan w domu, prezenty popakowalam wczoraj(zostala jeszcze czesc tych do ktorych zapomnialam kupic baterii:dry::-p) a choinka czeka do przybrania wiec zmykam bo nie wyrobimy do jutra:-)

Phantas wigilia szybko zleci a pewnie w swieta sie zobaczycie wiec bedzie git;-)

no i faktycznie pustki tutaj!!

reklama
martucha, majuś - cześć Wam

Ja też z kawką siedzę. Oliwcia właśnie kończy śniadanko. Z wielkim bólem, ale mamusia jej tłumaczy, że jak jeść nie będzie to nie wystarczy jej sił na rozpakowanie prezentów.

Wczoraj młoda przez cały dzień wyprowadzała mnie z równowagi. Skończyło się tak (po kilku godzinach), że zamknęłam ją w pokoju bo bym chyba......
W końcu usiadłam u siebie na łóżku i się poryczałam. Ta chyba zobaczyła, że przesadziła i nagle zapałała do mnie straszną miłością, bardzo kochała mamusię i bardzo mnie tuliła - to potwór jeden.

Do góry