reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Czesc Tafojka:-D
pewnie wszystkie robia porzadki przedswiateczne
ja tez w trakcie,ale zrobilam sobie kanapeczki do zobacze co slychac

moja chora ma angine,chociaz dzis juz tak nie kaszle tak bardzo
a noc byla bardziej spokojna

oki lece do porzadkow
milego weekendu
bede jeszcze :-D

dzien dobry:)
a my juz pozadki mamy porobione wiec weekendziek abrdzos pokojny.
rano udalo mi sie wyskoczyc na targ, kupic sobie kilak rzeczy wiec jestemz adowolona
Oliwka wlasnie bajke oglada a ja kawke pije.

Cześc mamuśki.Ja znowu na chwilke.Mam nadzieje,że wkrótce znowu będe mogła z wami pogadacjak wcześniej...We wtorek przywożą mi modem więc będe mogła swobodnie do was zaglądac.U nas święta za pasem.Porządki porobione.Jeszce tylko gotownie....Cholewka w tym roku na wigilii mam 18 osób w tym Leszka swatów z Niemiec.Roboty co niemiara.Pomału podszykowuję sobie potrawyświąteczne.Dzisiaj robiłam uszka a jutro pierogi.Pomroże więc roboty w środe będzie mniej.

Dobry wieczor:-),jak tam u was goraczka przedswiateczna juz trwa?,u mnie w pelni normalnie w dzien nie mam czasu zeby zajrzec do was.
Witaj Majus,Mamo Julci,Olka:-D
JEJKU dzis nikogo nie bylo:szok: szok
Majus chyba wszyscy w ferworze zajec przedswiatecznych,ja dzis dopiero nie dawno wlaczylam komputer od tego co wczoraj pisalam w poludnie:tak:roboty jak to zawsze przed swietami sporo,dobrze,ze ja tylko jutro ide do pracy.

Cześć - ja tylko na chwilkę.
Zaraz idę lulać.
Młoda śpi dzisiaj ze mną. Katar na szczęście jest taki średni, kaszel wciąż jest a dziś wieczorem zaczęła płakać, że ją ucho boli :-( - bidulka.
Dzisiaj przyniosłam choinkę i bombki. Jutro rano jadę zawieźć moje zwolnienie do pracy, potem po prezent dla mamy i jej męża, potem zaczniemy ubierać choineczkę i już będzie świątecznie :-).
O 15-tej mamy jakieś spotkanie gwiazdkowe w przedszkolu i mam zamiar iść tam z Oliwcią :-)

Ach - pomalowałam kuchnię :-) Jutro zrobię fotki i wstawię, no i ten obiecany kibelek także :-)

Idę spać.

A forum wymiera czy jak ??:baffled::confused2:

reklama
hej dziewczyny, nas troche nie bylo bo ogolnie swiat wywrocil nam sie do gory nogami:-(
jak pojechalam do Gdyni i zdazylam rozpakowac sie w hotelu zadzwonila mama ze sa w szpitalu,ze Niko znow zlamal noge(mial juz zlamana na swieta wielkanocne-wtedy podejrzewali u niego wrodzona lamliwosc kosci ale na badaniach w Szczecinie profesor powiedzial ze nie ma) a tu znow to samo i z przemieszczeniem:-(
takze ja odrazu spowrotem, to bylo najdluzsze 400km w moim zyciu no i 17 dni od 30 listopada spedzilismy w szpitalu na wyciagu:-(
oczywiscie ordynator szpitala powiedzial ze Nikus ta chorobe ma na 99% i teraz czeka nas mnostwo badan...
ja dzisiaj ide zlozyc wymowienie z pracy bo niestety za krotko tam pracuje zeby dostac pozniej wolne na wszystkiebadania a zreszta nie pojechalabym juz kolejny raz na szkolenie, juz i tak schudlam 4 kilo od poczatku miesiaca:-(
takze u nas za bardzo przeswiatecznie nie jest(Niko ma gips i nie moze nawet siedziec) ale i tak sie ciesze ze juz jestesmy w domku bo byly prognozy ze swieta spedzimy w szpitalu...

Zobacz załącznik 105684

Zobacz załącznik 105685

Do góry