reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Phantas to nie tak że nikomu nie wolno ufać itp ale u nas się ludzie przejechali i na takiego rodzaju ulotki / prośby jestem przeczulona

Jeśli sprawdziłaś nr konta i wszystko jest w porządku to czemu nie, jak przyjdzie mi pensja to też się dorzucę.

Co tu taka cisza?? Pewnie sprzątacie przed świętami. Ja też już powolutku sprzątam. Właśnie odpoczywam. Chyba pójdę lulać.

Czechow - sprawdziłam, tzn w tym linku co zamieściłam to tam są różne fundacje, na które można 1% oddać i tam jest fundacja zajmująca się rozszczepami o numerze konta z tej kartki. Ot - wielkie mi sprawdzanie. Ale wcześniej nie myślałam by sprawdzać cokolwiek. :-)

Witam :-)

Wczoraj miałam zwariowany dzień...

Rano pojechałam na pewne testy z Amelią, Oli został w domku z Agnieszką (opiekunką) jak przyszłam to zaczęłam gadać z nią jakieś 4 godziny, w międzyczasie przyjechali rodzice Tomka w odwiedziny i sobie posiedzili do 17 a o 17 przyjechał kolega Fiodora z mamą Basią i siedzieli do 21.20... i tak przez cały dzień nie zdążyłam się nawet przebrać :blink:
Byłam zmęczona...muszę przyznać:nerd:
Bo to tak jest jak siedzę nieraz w domu sama cały dzień to chciałabym by ktoś wpadł pogadał a jak się tego niespodziewałam to pojawiły się tłumy;-)

oszukana, tafojka - cześć

tafojka - bo tak zawsze jest, jak chcesz spokoju, albo chcesz coś porobić to Ci się znajomi zwalają, a jak się wybitnie nudzisz to nawet nikt nie zadzwoni - tak już niestety jest :tak:

Oliwcia mi kaszle i to ma taki mokry kaszel, słychać, że coś jej zalega. Powinnam iść z nią do lekarza i do tego powinnam iść na zwolnienie, ale.... kurczę..... muszę pracować :(
Właśnie zadzwoniłam do przychodni, wyciągnęłam kartę na 13-tą. Trudno - nie chodzę często na zwolnienia. A nie chcę by się bardziej rozchorowała. Do 23-go wezmę sobie zwolnienie bo 24 i 31 grudnia dostaliśmy wolne w prezencie od szefowej.

Witam i ja,

Phantas - mam nadzieję że małej nic nie będzie.

Fajnie masz z tym wolnym - u nas nie mamy co liczyć - mamy nowego szefa, który przebąkuje że w Wigilię będziemy pracować normalnie (czyli do 16.15).

Właśnie zadzwoniła do mnie P. przedszkolanka - chciała się pochwalić że mała jest bardzo grzeczna i nie sprawia kłopotów --- i pomyśleć że trzeba było jedynie postawić jasne reguły gry i dziecko się podporządkuje....ech...

A tak z innego podwórka - kupiłam sobie w sephorze - płyn pod przysznic - malina + czerwona papryka i balsam do ciała - biała czekolada+ czerwona papryka - dziwne połączenie ale niesamowicie fajnie pachnie ciało po nim...od razu mam lepsze samopoczucie....

reklama
Basia pewnie masz dużo obowiązków... bo ja nie stara;-) a i tak padam...

phantas jasne, że idź na zwolnienie posiedzisz z Oliwcią, oby to tylko przeziębienie było!
Zdróweczka!

Do góry