reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam.
Tafojka ale mialas wczoraj duzo gosci
przynajmniej sie nie nudzilas
a my juz konczymy ogolne pozadki, jutro rano juz bedzie babcia wiec Oliwka sie doczekac nie moze.
teraz mam przerwe na kawke a pozniej chce jeszcze na soalrek skoczyc
Tafojka ale mialas wczoraj duzo gosci
przynajmniej sie nie nudzilas
a my juz konczymy ogolne pozadki, jutro rano juz bedzie babcia wiec Oliwka sie doczekac nie moze.
teraz mam przerwe na kawke a pozniej chce jeszcze na soalrek skoczyc
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Czesc dziewczyny:-),wrocilam w sumie komputer mialam juz w piatek ale dalam go jeszcze znajomemu zeby zainstalowal system i go sprawdzil czy mi jakiegos felernego nie wcisneli ale jest o.k,i mam nadzieje ze juz tak dlugich nieobecnosci nie bede miala:-).
mamoośka
Fanka BB :)
Cześc mamuśki.Ja tylko na chwile chce się z wami przywitac.U nas wszystko ok.Szanowny eks właśnie wylazł z kryminału/miałam okazje go widziec,ale spoko...nie czepia się - jak narazie?.Widze,że nowe mamusie pojawiły się na bb.Witaj oszukana.Wiesz jeżeli chodzi o eksmisje to nie taka prosta sprawa.Ja właśnie taką sprawe mialam.Wygralam ale kosztowało mnie to wiele nerwów.Żeby zrobic eksmisje potrzebne są konkretne powody poparte dowodami.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam wieczorem
jest tu ktos??
jest tu ktos??
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ide do wanny, moze jak wroce ktos tutaj bedzie..............
My po wizycie u lekarza. Przeziębienie. Ale katar i kaszel się nasilił. Mam zwolnienie do świąt. Olisia śpi. Pokasłuje.
Oglądam Dr. Hausa, popijam likier jajeczny.
Mój i Olisi pokoik już wysprzątałam, zostały mi okna. No i kuchnia.... oj z tym to się namęczę, bo sobie malowanie wymyśliłam :-)
mamuśka - miejmy nadzieję że czepiać się nie będzie :-)
Basiu - ja choinkę chyba w poniedziałek ubiorę - tzn ubierzemy - ja i Olina
P. ma męską imprę - ale jakoś słabo piją bo przed chwilą zadzwonił :-) Dobrze, niech wychami z kumplami ;-) chociaż ja jak z nimi jestem jako rodzyneczek to jakoś nie odczuwam tego, że jestem innej płci :-) czystą równo z nimi piję ;-) oni takie jakieś słabe główki mają ;-)
cześć Majuś :-)
Oglądam Dr. Hausa, popijam likier jajeczny.
Mój i Olisi pokoik już wysprzątałam, zostały mi okna. No i kuchnia.... oj z tym to się namęczę, bo sobie malowanie wymyśliłam :-)
mamuśka - miejmy nadzieję że czepiać się nie będzie :-)
Basiu - ja choinkę chyba w poniedziałek ubiorę - tzn ubierzemy - ja i Olina
P. ma męską imprę - ale jakoś słabo piją bo przed chwilą zadzwonił :-) Dobrze, niech wychami z kumplami ;-) chociaż ja jak z nimi jestem jako rodzyneczek to jakoś nie odczuwam tego, że jestem innej płci :-) czystą równo z nimi piję ;-) oni takie jakieś słabe główki mają ;-)
cześć Majuś :-)
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Phantas duze zdrowka dla Oliwci.
my tez chyba bedziemyw poniedzlek ubeirac choinke, ale mieszkanko juz posprztane.
my tez chyba bedziemyw poniedzlek ubeirac choinke, ale mieszkanko juz posprztane.