reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hahaha,Basiu,no to się chłop doigrał. :-D :-D :-D

Zuzia śpi,pranie kończy się prać,Brat mi udostępnił narazie kompa,obiad dla Zuzi gotowy,więc czas na relaks. :-) ;-)

reklama
ja mu pić nie kazałam jakby normalnie wstał poszedł do roboty to ja bym nigdzie nie poszła a tak to co będziemy razem w domu siedzieć :-D

hahaha - i dobrze

A mnie się czas w pracy wlecze strasznie :-(
Jestem niewyspana, znowu się obudziłam o 4 i nie mogłam zasnąć, a teraz bym się zdrzemnęła :-)

a poza tym byłam wczoraj u koleżanki i właśnie wczoraj zmarł jej ex mąż :-(
pił pił wylądował w szpitalu (nie pierwszy raz) miał operację udała się ale po zmarł
[*]

właśnie przyszedł kolega z pracy i dał nam kartkę, zeskanowałam ją i załączam. Jak możecie coś przelać to przelejcie na konto - dzidzia jest w fundacji jakiejś zarejestrowana i to jest konto tej fundacji - tylko trzeba napisać dla kogo. U nas zbierają kasę na całej budowie, nawet Ci pracujący u nas Rumuni się zrzucili.

skanujoa2.jpg

Phantas - nie chciałabym być podejrzliwa ale niestety w tych sprawach jestem. U mnie ostatnio też chodziła taka kartka - kolega zaczął grzebać dokładniej w historii chłopca i okazało się że fundacja o niczym nie wie i wszystko było podpuchą...czy masz pewność że to nie jest?

A tak w ogóle to cześć

reklama
czechow - nie - pewnie że nie mam. Przyszedł do nas znajomy z ta kartką, że to dziecko jakiegoś znajomego. Mówił że operacje są drogie, że będzie musiał mieć 4. Ale tak naprawdę to nie wiem czy to jego kolega bo to było coś takiego "to synek naszego kibica". Chłopak, który to przyniósł na pewno by nie chciał nikogo naciągnąć, ale nie wiem jak ta osoba, która to przyniosła. U nas jak już wspomniałam nawet Rumuni się zrzucili. W ciągu godzinki chłopaki zebrali 500 zł.
Ja też jestem podejrzliwa, ale tak na prawdę nie można z góry zakładać, że każdy chce nas naciągnąć. Ja jeszcze nigdy nie sprawdzałam, więc nie wiem ile razy dałam się naciągnąć. Mam nadzieję, że albo niewiele, albo ani razu.

Do góry