reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
No mi sei wydjae ze moja ma dosc duza noge jak na swoj wiek, mialam jej na zime kupic 26 ale te co ogladalam miala tak wsamraz, wiec kupilam 27.
zeby mogla cieplejsze rajstopy zalozyc.
tearz ma wlasnie tak 26- 27

Natka jakos nie mam czasu na nic ostatnio,teraz skonczylam jazdy na prawko to mi sie czas poprawi,chodze tez na angielski we wt i czw,to nie liczac godzinki co przyprowadze mala z przedszkola,zjem i wychodze na kurs to mnie nie ma od 6 do 19.15 pozniej Oli do kolacja,spanie i zdarz,ze i ja padam spac,troche rzeczy jest zawsze w domu popracy do zrobienia,a ze mama zmienila prace to jest tak,ze jeszcze musze gotowac obiad jak wroce.W listopadzie tez weny nie mialam,nie mialam co pisac.
Teraz juz lecie i czasu wiecej,wiec bede zagladac:-D

Ola nosi teraz kozaczki 29,a na jesieni nosila rozmiarowke butow 26-28,wiec co firma rozmiar troche inny

tez moglam zdawac kiedys,a nie teraz sie brac za to
troche sie trzeba przyuczyc do tego i do ang
kiedy ja zdam,moze zdarze isc termin przed swietami wyznaczyc
moje kolezanki teraz w grudniu zdawaly u mnie i oblaly obydwie
tylko zdac teraz za pierwszym raze u was to trzeba miec duzego fuksa
a ja juz wykapana,uciekam spac,bo o 5.40 znow nie bedzie mi sie chcialo wstac
dobranoc przyjemnej nocy;-):-D

Aga - Pony wypasiony - ale chyba nie bardzo chcę ukierunkowywać ją na te droższe, reklamowane zabawki - chociaż na pewno by jej się spodobał, bo lubi koniki :-)

Ollka - dużą stópkę ma Twoja dzidzia - moja ma 3,5 roku i kupuję jej 25 - 26 - no teraz jak jej będę kupowała to już na 26. Ale tak jak mówi moja siostra co ma stopę 40 "grunt to podstawa" ;-)

reklama
Do góry