reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Natka a inne ci sie nie podobaly??
Phantas tablica to dobry pomysl:) to zabawka do ktorej dziecko zawsze wraca.
wiesz najlepiej patrzec an to czym sie interesuje, i czym bezie sie abwic.
ja pod tym kontem wybeiralam zabawki dla Oliwi.

reklama
aha....
kurde niewiem...:zawstydzona/y: napewno gdzies jest.
najwyżej w Polsce kupie jej jakies buciki, tylko że ja chciałam na święta i na ten roczek, żeby miała takie ładniejsze i porządne do sukienki. w sumie te 21 rozmiar to tak o prawie centymetr byly jej za duże... niewiem może jeszcze jutro po nie pojadę. najwyzej jej je założe w świeta i potem je odłoże i może akurat na wiosnę by miała... co mówisz Olka?

reklama
Natka ja jak kupuje Oli buty,to jak wloze jej stupke popycham nozke do przodu i probuje wlozyc palec w luke miedzy pietke,a koncowke buta jezeli wchodzi mi palec(jezeli wchodzi mi palec i nie ma luku,ani bardzo na sile) wtedy takie kupuje mam pewnosc,ze wloze druga skarpetka jeszcze,jakby bylo bardzo zimno i noga nie bedzie latala,a jest troche miejsca jakby nozka urosla przez czas chodzenia.

a moja juz spi prawie godzinke
wiec mam czas na bb

Do góry