reklama
Bry...
Wczoraj byłam z małą w teatrze na spektaklu "Szopka krakowska" - wynudziłam się jak mops (mało nie zasnęłam) - mała była zachwycona. Kiedy ją spytałam o czym była sztuka dowiedziałam się że o śpiewaniu i tańczeniu....nie ma to jak ukulturalnianie dziecka....
Wczoraj byłam z małą w teatrze na spektaklu "Szopka krakowska" - wynudziłam się jak mops (mało nie zasnęłam) - mała była zachwycona. Kiedy ją spytałam o czym była sztuka dowiedziałam się że o śpiewaniu i tańczeniu....nie ma to jak ukulturalnianie dziecka....
natka86
mamusia Zosieńki
czesc, wpadam się tylko przywitac.
dziecko śpi,a ja ide się ogarnąc,bo jak wstanie to mykamy na zakupy- chce kupic małej botki w Deichmanie, kosztują 30 euro-trochę drogo jak na mnie,ale są wygodne i ładne i będa jej do wszystkiego pasowac mają taki bordowy kolor i są śliczne. pozniej wrzuce zdjęcia
dziecko śpi,a ja ide się ogarnąc,bo jak wstanie to mykamy na zakupy- chce kupic małej botki w Deichmanie, kosztują 30 euro-trochę drogo jak na mnie,ale są wygodne i ładne i będa jej do wszystkiego pasowac mają taki bordowy kolor i są śliczne. pozniej wrzuce zdjęcia
cześć Czechów
teatr mówisz
wieki nie byłam a z dziećmi własnymi ani razu
Basieńko - nie dziwię się.... Ja z M byłam ostatnim razem 1,5 roku temu - to były monologi - bardzo mi się podobały - niestety prawie cały 3 monolog przespałam - bo byłam taka zmęczona małą a do tego nastrój (ciemno i ciepło) zadziałały na mnie usypiająco. Ale mi było wstyd - w szczególności że miałam wrażenie że aktor to zauważył -- normalnie wioska na całego.
Na przyszłość nam nauczkę - trzeba wybierać spektakle do wieku - ten był dla dzieci powyżej 4 r.ż i nic dziwnego że mała nie skapowała,
a ja potrzebuje porady :-)
Na gwiazdkę Oliwce kupuję domek dla lalek, no ale z każdej strony się mnie pytają co jej jeszcze mogą kupić. P. myśli o takim małym laptopie, hmm, nie wiem, jednego juz kiedyś miała i nie był za ciekawy, do tego popsuł się w dwa dni. Czy takie zabawkowe laptopy różnią się od siebie??
I muszę jeszcze coś kupić córeczce koleżanki. Ma 15 miesięcy. wrrrr
Na gwiazdkę Oliwce kupuję domek dla lalek, no ale z każdej strony się mnie pytają co jej jeszcze mogą kupić. P. myśli o takim małym laptopie, hmm, nie wiem, jednego juz kiedyś miała i nie był za ciekawy, do tego popsuł się w dwa dni. Czy takie zabawkowe laptopy różnią się od siebie??
I muszę jeszcze coś kupić córeczce koleżanki. Ma 15 miesięcy. wrrrr
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam dziewczyny
wkoncu bylo co poczytac.
Phantas moja kolezanka miala dwa z takich tanszych laptowow to wlasnie jeden jej sie zepsul,a drumi mala sie wogole nie bawi, ja jeszcze poczekam, moze za rok Oliwi kupie.
my po zakupach, Oliwka wlasnie bajke oglada wiec mam chwilke zeby poczytac
wkoncu bylo co poczytac.
Phantas moja kolezanka miala dwa z takich tanszych laptowow to wlasnie jeden jej sie zepsul,a drumi mala sie wogole nie bawi, ja jeszcze poczekam, moze za rok Oliwi kupie.
my po zakupach, Oliwka wlasnie bajke oglada wiec mam chwilke zeby poczytac
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
już wróciłyśmy. mała śpi... nie kupiłyśmy butów
rozmiar 21 był jej o wiele za duży a 20 nie było..
rozmiar 21 był jej o wiele za duży a 20 nie było..