reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama

Ja dobrze - a on, hmm... zatkało go, ale wyraz jego twarzy.... wyglądał na szczęśliwego. Po chwili jednak powiedział, że chyba nie wiem co mówię, ja odparłam że mam lat 30 i doskonale zdaję sobie sprawę z wagi słów jakie wypowiadam. Pozostawił to bez komentarza.
:-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dobry wieczór

ja dzisiaj zakupy do mojego kibelka robiłam :-)
po powrocie usiadłam z siostrą, piłyśmy wino i gadałyśmy o pierdołach
P. dzisiaj w Wa-wie - jutro ma rozmowę w sprawie pracy bo chce zmienić firmę, więc znów sama zasypiam :-( Mam nadzieję, że jutro mnie utuli do snu

Agutka - wszystko dobrze się ułoży.

Hana - Dominikana - ale masz fajnie

Basia - wiem, wiem :-):-):-) wczoraj jeszcze wysłałam mu smsa o treści "mam nadzieję że pamiętasz to krótkie zdanie......" odpisał tylko "pamiętam" :-):-):-)
Ale by kolejny raz to usłyszał, to troszkę jeszcze poczeka :-):-):-)

Agutka trzymam kciuki za Ciebie:happy:

Hana ale masz fajnie... A z nami to jest raz lepiej raz gorzej- tylko ja jestem taka niedobra że mówię o tych gorszych rzeczach a o dobrych nie... My też się gdzieś wybieramy w przyszłym roku. W podróż poślubną... Z Zosią:szok::baffled::tak::-):-D

Olka a gdzie fotki nowej fryzurki???

Tafojka jak polowanie na misia???

Czechow a zostawiasz Gabrysi jakieś małe światełko zapalone??

niunia:happy::-)

Dzien dobry:-)przybywam z kawka,kurde nic sie dzisiaj nie wyspalam,maly po szczepieniu goraczke mial:-(i spac nie mogl,ale za to teraz broi za czterech:-D

Dzień dobry

ja pracuję. Ksero nam się popsuło i faktury muszę na swojej drukarce kserować :crazy:

Właśnie wiszę na słuchawce - już jakieś 10 minut i próbuję się do cyfry dodzwonić. Ooooo odebrał ktoś.

reklama
witam
Natka zdjecia jeszcze nie bylo bo wczoraj postanowilam jeszcze male odrosty zafarobowac, dzis postaram sie wrzucic po spacerze z oliwka

wogole to wlansie koncze robic gulasz na obiad i8 uciekamy na spacer

milego popoludnia dziewczyny

Do góry