reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Faceci zawsze tak mają... Ja tam też się nie kwapiłem chociaż wiedziałem co czuję... Wolałem okazywać niż mówić... :-)

A o koledze z Poznania to zapomniałyście... Nu nu nu nu...

reklama
jakie pusto?? jakie pusto?? Dziecię trzeba spać położyć a potem chwila dla siebie ;-)(trzeba troszkę w zimę "promieni słonecznych" zakosztować:-)), powrót do domciu, herbatka i jestem z powrotem :-)

cześć NickPain

witam dziewczyny:))
Agutka ogromne gratki dla Ciebie i G:))
naprawde super waidomosc:))))

Natka super ze corcia juz zaczyna chodzic, buziaczki dla niej:)

a tak wogole to mloda dzis w dzien nnie spaal, wiec szybko zasnela, ja bylam sie poopalac a teraz wkoncu mam troche spokoju

cześć cześć phantas...

tak patrzę na te Wasze wszystkie zdjęcia... i się zastanawiam jak to będzie jak Malutka zacznie chodzić i biegać... :-):-)

będzie wszędzie jej pełno i zaczniesz tęsknić za czasem, gdy leżała i nie kręciła się między nogami, a potem siniaki od nauki chodzenia ;-) - fajnie będzie. Obyś mógł to widzieć na co dzień bo wiele stracisz, a są to chwile, które już nigdy nie powrócą.

Nick Pain już niedługo:-)

Cześc Ollka, miło Cię widzieć :-)

Phantas połozyłam Maluchy o 19.40, tylko, że z większym dopiero teraz skończyłam ćwiczyć matmę (orłem nie byłam:sorry:) bo we środę ma sprawdzian:baffled:

A teraz relaks przy lampce wina, phantas Ty jesteś smakoszek winka więc się przyłącz bym sama nie piła ;-)

Jestem ale niewiem co pisac:sorry:maly na szczescie spi,nauczyl sie dzisiaj miny robic i zamiast zasypiac to sie wyglupial:-D:eek:dostal dzisiaj swoja pierwsza szczoteczke do zebow,tylko ze chce ja gryzdz caly czas bo sylikonowa jest:-D:-Di jak go gilga po podniebieniu to sie smieje:-D:rofl2:wariatek maly:-p

reklama
tafojka - oczywiście, że mam winko nalane - tylko nie chciałam tak sama popijać więc napisałam o herbatce ;-) Lampka czerwonego jest dobra na trawienie, a i zasypia się lepiej ;-)

A co do matmy - mam nadzieję, że ja mojej młodej nie będę musiała pomagać bo z matmy to ja wybitnie kiepska byłam :sorry:

Do góry