reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam dziewczyny)
Agutka ogromne gratki dla Ciebie i G)
naprawde super waidomosc)))
Natka super ze corcia juz zaczyna chodzic, buziaczki dla niej
a tak wogole to mloda dzis w dzien nnie spaal, wiec szybko zasnela, ja bylam sie poopalac a teraz wkoncu mam troche spokoju
Agutka ogromne gratki dla Ciebie i G)
naprawde super waidomosc)))
Natka super ze corcia juz zaczyna chodzic, buziaczki dla niej
a tak wogole to mloda dzis w dzien nnie spaal, wiec szybko zasnela, ja bylam sie poopalac a teraz wkoncu mam troche spokoju
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
czesc Nick
a co tam u Ciebie???
a co tam u Ciebie???
będzie wszędzie jej pełno i zaczniesz tęsknić za czasem, gdy leżała i nie kręciła się między nogami, a potem siniaki od nauki chodzenia ;-) - fajnie będzie. Obyś mógł to widzieć na co dzień bo wiele stracisz, a są to chwile, które już nigdy nie powrócą.
Nick Pain już niedługo:-)
Cześc Ollka, miło Cię widzieć :-)
Phantas połozyłam Maluchy o 19.40, tylko, że z większym dopiero teraz skończyłam ćwiczyć matmę (orłem nie byłam) bo we środę ma sprawdzian
A teraz relaks przy lampce wina, phantas Ty jesteś smakoszek winka więc się przyłącz bym sama nie piła ;-)
Cześc Ollka, miło Cię widzieć :-)
Phantas połozyłam Maluchy o 19.40, tylko, że z większym dopiero teraz skończyłam ćwiczyć matmę (orłem nie byłam) bo we środę ma sprawdzian
A teraz relaks przy lampce wina, phantas Ty jesteś smakoszek winka więc się przyłącz bym sama nie piła ;-)
Jestem ale niewiem co pisacmaly na szczescie spi,nauczyl sie dzisiaj miny robic i zamiast zasypiac to sie wyglupialdostal dzisiaj swoja pierwsza szczoteczke do zebow,tylko ze chce ja gryzdz caly czas bo sylikonowa jesti jak go gilga po podniebieniu to sie smiejewariatek maly
reklama
tafojka - oczywiście, że mam winko nalane - tylko nie chciałam tak sama popijać więc napisałam o herbatce ;-) Lampka czerwonego jest dobra na trawienie, a i zasypia się lepiej ;-)
A co do matmy - mam nadzieję, że ja mojej młodej nie będę musiała pomagać bo z matmy to ja wybitnie kiepska byłam
A co do matmy - mam nadzieję, że ja mojej młodej nie będę musiała pomagać bo z matmy to ja wybitnie kiepska byłam