reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ollka22 - nie jest tak źle... tylko, że M. sobie coś z nogą zrobiła... wymieniła tyle rzeczy, że nie pamiętam co jej w końcu z tą nogą jest... i powiedziała, że jak chce to mogę w sobotę przyjść pomóc jej zająć się Maludą... bo sama będzie w domu i mówi, że sobie zbytnio nie poradzi... załatwiłem sobie urlop w pracy i idę na cały dzień... pomimo tego, że jest tak jak jest... nie żywię do Niej żadnych pretensji ani nic i mam nadzieję, że z jej strony też tak jest... i w sumie to się cieszę i na dzień spędzony z Maludą, ale także na dzień spędzony z Nią... nawet nie musimy rozmawiać, ale sama jej obecność obok sprawia, że czuję się lepiej o wiele... w końcu to miłość... i nie ważne co będzie dalej, ale ta miłość będzie... ;-) i jestem z siebie zadowolony, że zaczynam podchodzić do tego wszystkiego tak jak powinienem...

reklama
:-)
ja mam jeszcze 2gingersy zakupione na poczet szkolenia - taka ze mnie pjaczka ze do domku przywiozłam i dalej się kiszą na parapecie:sorry: ale głowa mnie bol więc alkohol niet:no:

zmiatam do wyrka na kryminalne zagadki - moze tym razem uda mi się obejrzec:sorry:

dobranoc

reklama
Do góry