reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ja zaraz po Kacpra będę szła
a potem chyba pizza na obiad bo nie chce mi się gotować
wogóle coś ze mną ostatnio nie tak na nic nie mam ochoty :sorry:
jeszcze ta pogoda :crazy:
co zrobić ?
jak dać sobie powera ?

reklama
Phantas jeszcze się zastanawiam nad kupnem drukarki ;-), moja jest stara ma zepsuty bęben i drukuje kolory na opak, atramentowe nie są takie drogie a do tego teraz już mają odjechaną jakość zdjęć, dokupię paczkę papieru fotograficznego i mam problem kroniki załatwiony na cały rok albo dłużej :-). Tylko muszę z m. pogadać, czy te ok.300zł na drukarkę byśmy mogli wysupłać :confused2:.

a ja robię dzisiaj kotlety mielone z pieczarkami i z zapiekanym serem :) i właśnie musze się za nie zabrać, bo za niedługo będę musiałą wychodzić

CZESC BABECZKI

co do obniżonych nastrojów --- basiu, phantas--- to się dołączam:sorry:- nie wiem co mi jest ale jakies tysiąc myśli w głowie i to takich ze wszystkiego mam dosyć:-(

phantas - a jak się w ogóle noszą kozaczki?
mi na szczęście kobieta pozwoliła odesłać płaszcz kupiony na allegro - chyba wie ze przez negatywny komentarz więcej by straciła:sorry:

ja pigułki zaczęłam brać i zezarłam jedno opakowanie i ........ cały czas mialam plamienia:szok: a teraz mam przerwe i zaraz znowu okres - mam nadzieję ze przyszly cykl lepszy będzie:tak:
natka - a tY cemu przestałaś brać??
Tafi - a Ty jakie bierzesz jesli mogę spytac?
basiaJ - co u Ciebie?- jak sprawy mężowskie?
basiu80 - co się takiego stalo ze pan mąż jednak został? - tak zrozumialam:sorry:
jagoda, ollka, majuś, niunia, agutka :-)
pozdrawiam

witam
ja rano nie maialm czasuzajrzec ale teraz przynajmneij maialm copoczytac.
do administarcji nie zdazylam, tzn pisze ze maja do 15 a o 14 bylo juz zamkniete.
mloda lezy bo marudna, spala tylko chwilke w samochodzie.

na mnie dzialały anty-chęciowo. potem stwierdzialm ze nawet niepotrzebnie je biore:sorry::eek:

hehe i ja tak stwierdzilam :-p - ale mam teraz zamiar wypytac sie gina o pierscien dopochwowy - podobno super sprawa :-)

jola szrapie mnie za kolnierz i mowi "obudz sie mama, obudz sie mama" to w celu odsuniecia mnie od kompa :rofl2:

posprzatalam - kawal dobrej roboty - jutro skoncze i zaczynam wystawiac rzeczy co to juz ich nie uzywamy, a na pewno do polski nie sa potrzebne ...

hana... bo powiedzial ze nie wyobraza sobie zycia bez joli. rano oswiadczyl ze moze sie wyprowadzic do pokoju obok (po raz ktorys), no to ja w koncu zapytalam jak sobie to wyobraza - co z nami jako rodzina... no i umowilismy sie na wieczor na kolejna rozmowe... i jakos tak zostal...
plan powrotu zaczyna sie klarowac - troche sie to przeciagnie w czasie - ale nie szkodzi, wazne ze tym razem mamy wspolny cel...
mam tylko nadzieje, ze tym razem ustalenia sa na dluzej - bo u nas od 2 lat hustawka, a z kazda awantura gorzej... :confused2:

u mnie tez dzis pizza - bo sie nie wyrobie :sorry: zreszta u nas glownie gotuje irek - wiec nie musze sie wyrabiac - jutro bedzie niespodzianka :-D

reklama
Baśka - oby się ułożyło

Ja tylko na chwileczkę bo P. zaraz przyjedzie :-):-):-)

U mnie na obiad tak jak mówiłam - spaghetti z czosnkowo - paprykowym pesto - pychotka, ostre ale młodej też bardzo smakowało :-)
Zdążyłam jeszcze zrobić grzybki ze śmietaną, miałam zamiar jeszcze sałatkę z pieczarkami zrobić ale przełożyłam ją na niedzielę albo sobotę, bo jakbym zrobiła dzisiaj to coś z tego na pewno by poszło do kosza :-(

a coś na poprawę humoru

Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką:

- Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale.

- Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać.

- To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką.

- Niech i tak będzie.

Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski.

Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę

- To ta ruda pośrodku.

- Dokładnie. Skąd wiedziałaś?

- Bo juz mnie wkurwia

Do góry