reklama
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Phantas jeszcze się zastanawiam nad kupnem drukarki ;-), moja jest stara ma zepsuty bęben i drukuje kolory na opak, atramentowe nie są takie drogie a do tego teraz już mają odjechaną jakość zdjęć, dokupię paczkę papieru fotograficznego i mam problem kroniki załatwiony na cały rok albo dłużej :-). Tylko muszę z m. pogadać, czy te ok.300zł na drukarkę byśmy mogli wysupłać .
.......a potem chyba pizza na obiad bo nie chce mi się gotować......
ja chyba dziś zrobię makaron spaghetti z samym pesto:-)
CZESC BABECZKI
co do obniżonych nastrojów --- basiu, phantas--- to się dołączam- nie wiem co mi jest ale jakies tysiąc myśli w głowie i to takich ze wszystkiego mam dosyć:-(
phantas - a jak się w ogóle noszą kozaczki?
mi na szczęście kobieta pozwoliła odesłać płaszcz kupiony na allegro - chyba wie ze przez negatywny komentarz więcej by straciła
ja pigułki zaczęłam brać i zezarłam jedno opakowanie i ........ cały czas mialam plamienia a teraz mam przerwe i zaraz znowu okres - mam nadzieję ze przyszly cykl lepszy będzie
natka - a tY cemu przestałaś brać??
Tafi - a Ty jakie bierzesz jesli mogę spytac?
basiaJ - co u Ciebie?- jak sprawy mężowskie?
basiu80 - co się takiego stalo ze pan mąż jednak został? - tak zrozumialam
jagoda, ollka, majuś, niunia, agutka :-)
pozdrawiam
co do obniżonych nastrojów --- basiu, phantas--- to się dołączam- nie wiem co mi jest ale jakies tysiąc myśli w głowie i to takich ze wszystkiego mam dosyć:-(
phantas - a jak się w ogóle noszą kozaczki?
mi na szczęście kobieta pozwoliła odesłać płaszcz kupiony na allegro - chyba wie ze przez negatywny komentarz więcej by straciła
ja pigułki zaczęłam brać i zezarłam jedno opakowanie i ........ cały czas mialam plamienia a teraz mam przerwe i zaraz znowu okres - mam nadzieję ze przyszly cykl lepszy będzie
natka - a tY cemu przestałaś brać??
Tafi - a Ty jakie bierzesz jesli mogę spytac?
basiaJ - co u Ciebie?- jak sprawy mężowskie?
basiu80 - co się takiego stalo ze pan mąż jednak został? - tak zrozumialam
jagoda, ollka, majuś, niunia, agutka :-)
pozdrawiam
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam
ja rano nie maialm czasuzajrzec ale teraz przynajmneij maialm copoczytac.
do administarcji nie zdazylam, tzn pisze ze maja do 15 a o 14 bylo juz zamkniete.
mloda lezy bo marudna, spala tylko chwilke w samochodzie.
ja rano nie maialm czasuzajrzec ale teraz przynajmneij maialm copoczytac.
do administarcji nie zdazylam, tzn pisze ze maja do 15 a o 14 bylo juz zamkniete.
mloda lezy bo marudna, spala tylko chwilke w samochodzie.
na mnie dzialały anty-chęciowo. potem stwierdzialm ze nawet niepotrzebnie je biore
hehe i ja tak stwierdzilam - ale mam teraz zamiar wypytac sie gina o pierscien dopochwowy - podobno super sprawa :-)
jola szrapie mnie za kolnierz i mowi "obudz sie mama, obudz sie mama" to w celu odsuniecia mnie od kompa
posprzatalam - kawal dobrej roboty - jutro skoncze i zaczynam wystawiac rzeczy co to juz ich nie uzywamy, a na pewno do polski nie sa potrzebne ...
hana... bo powiedzial ze nie wyobraza sobie zycia bez joli. rano oswiadczyl ze moze sie wyprowadzic do pokoju obok (po raz ktorys), no to ja w koncu zapytalam jak sobie to wyobraza - co z nami jako rodzina... no i umowilismy sie na wieczor na kolejna rozmowe... i jakos tak zostal...
plan powrotu zaczyna sie klarowac - troche sie to przeciagnie w czasie - ale nie szkodzi, wazne ze tym razem mamy wspolny cel...
mam tylko nadzieje, ze tym razem ustalenia sa na dluzej - bo u nas od 2 lat hustawka, a z kazda awantura gorzej...
u mnie tez dzis pizza - bo sie nie wyrobie zreszta u nas glownie gotuje irek - wiec nie musze sie wyrabiac - jutro bedzie niespodzianka
reklama
Baśka - oby się ułożyło
Ja tylko na chwileczkę bo P. zaraz przyjedzie :-):-):-)
U mnie na obiad tak jak mówiłam - spaghetti z czosnkowo - paprykowym pesto - pychotka, ostre ale młodej też bardzo smakowało :-)
Zdążyłam jeszcze zrobić grzybki ze śmietaną, miałam zamiar jeszcze sałatkę z pieczarkami zrobić ale przełożyłam ją na niedzielę albo sobotę, bo jakbym zrobiła dzisiaj to coś z tego na pewno by poszło do kosza :-(
a coś na poprawę humoru
Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką:
- Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale.
- Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać.
- To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką.
- Niech i tak będzie.
Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski.
Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę
- To ta ruda pośrodku.
- Dokładnie. Skąd wiedziałaś?
- Bo juz mnie wkurwia
Ja tylko na chwileczkę bo P. zaraz przyjedzie :-):-):-)
U mnie na obiad tak jak mówiłam - spaghetti z czosnkowo - paprykowym pesto - pychotka, ostre ale młodej też bardzo smakowało :-)
Zdążyłam jeszcze zrobić grzybki ze śmietaną, miałam zamiar jeszcze sałatkę z pieczarkami zrobić ale przełożyłam ją na niedzielę albo sobotę, bo jakbym zrobiła dzisiaj to coś z tego na pewno by poszło do kosza :-(
a coś na poprawę humoru
Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką:
- Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale.
- Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać.
- To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką.
- Niech i tak będzie.
Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski.
Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę
- To ta ruda pośrodku.
- Dokładnie. Skąd wiedziałaś?
- Bo juz mnie wkurwia