reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Basia.J tez bym chrzciła teraz, choć po rozwodzie kto będzie wiedział, że Wy po rozwodzie?

Załatw sobie wczesniej akt małżeństwa i już ;)

Ja siedzę w pracy i się farelką dogrzewamy :-)
Śnieg przez chwilkę tylko popruszył i już mu się znudziło, jestem ciekawa, czy moje dziecko zobaczy kiedyś prawdziwą białą zimę :dry:

<melba> miałam dziś wykład z prawa konstytucyjnego
<maqsz> ja je już sobie daaawno odpuściłem :D
<melba> cicho siedź i słuchaj
<melba> myślałam, że wszystko ma swoje granice
<melba> nawet głupota
<melba> okazuje się, że nie xD
<maqsz> ???
<melba> dzisiaj profesor po raz pierwszy zapragnął zapisać coś na tablicy, ale okazało się, że nie ma pisadełka
<melba> powiedział: zaraz wracam i wyszedł
<melba> po czym wszedł drugimi drzwiami i zapytał, czy nie ma tu jakiegoś pisaka
<melba> nikt mu nie odpowiedział, więc ten wyszedł po czym wszedł pierwszymi drzwiami i powiedział, ze w sąsiedniej sali też nie mają markerów :D:D:D
<maqsz> <lol2> xD

;-);-);-);-)

czesc babeczki

widze ze wieczorową porą--cichaczem dołączyła basia80 - witaj kochana- jestem pewna ze wszystko w zyciu idzie ogarnąć- nawet odejscie faceta-------- moj tez chcial się wyprowadzac ale jak narazie składamy do kupy to co mamy:tak: co nie znaczy ze opcji SAMOTNA MAMA nie biorę pod uwagę - to mi juz na zawsze chyba zostanie:sorry2:

natka - dawaj duzą zosie:tak: - i ci Ty tak fasolowo karmisz rodzinkę ---- chociaz takiej fasolki sama bym zjadla:-p

basiaJ - mysle ze nie powinno być problemu z chrztem - szystkie papiery są w kosciele wiec zaden akt ślubu nie potrzebny- jedynie chyba dowod rodzica i dane chrzestnych:tak: dla osciola rozwodu nie ma - u nich zawsze będziecie malzenstwem

phantas a co u Was w pracy zimno??? ze trzeba się dogrzewac:-D

tafi - a po jakich lekarzach smigacie? i mowisz ze sniezy u Was:sorry2: a moj m w poznaniu ---pojechal na letnich gumkach:-D...
nic - blondyna se zmienila sama a facet nie:no: zarówke sama tez se wyminielam--- tzn - zaplacilam za wymiane:-)
czasami tak sie zastanawiam po co mi facet:sorry2::-)

maly spi, corcia w szkole

a wczoraj to expresowo usnełam i nawet nie doczekalam początku KRYMINALNYCH ZAGADEK:confused:

reklama
Do góry