reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Hmmm delikatniej?? :-D:-D:-D:-D:-D Nie, raczej bym się bał podejść do kobiety w tipsach piszącej na klawiaturze... Nie wiadomo co się może stać... :-):-):-):-):-)

reklama
tafojka ale mi apetytu narobiłaś.. obiad.. no właśnie musiałbym coś wykombinować na niego bo za nim mama wróci to umrę z głodu... :-):-):-):-)

Tak pracuje... Jestem tzw. bankowcem... :-D Czyli jednym słowem Doradcą klienta w Oddziale Bankowym... ;-)W sumie oprócz tego, że pracowałem kiedyś na ochronie i w Plusie to tak cały czas jestem związany z Bankami... :-) Mam do tego głowę chyba...

Witam sie:-)
No Karol spi trwalo godzine zanim zasnol(ciekawe ile pospi),w ogole cos ostatnio ma klopoty ze spaniem,miedzy 2 a 4 w nocy bankowo sie budzi,do luzka znosi zabawki i sie bawi,na dobre nie spi juz przed 7.W dzien oczka ma malutkie ale spac nie chce isc.A ja chodze jak lunatyk.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie:-)
No Karol spi trwalo godzine zanim zasnol(ciekawe ile pospi),w ogole cos ostatnio ma klopoty ze spaniem,miedzy 2 a 4 w nocy bankowo sie budzi,do luzka znosi zabawki i sie bawi,na dobre nie spi juz przed 7.W dzien oczka ma malutkie ale spac nie chce isc.A ja chodze jak lunatyk.

no to niedobrze:-(
A jak go usypiasz i o której przez dzień go kładzisz?
Może tu jest jakiś zgrzyt?:sorry2:

Do góry