reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
mala nie spi wiec uciekam sie nia bawic i podgrzac drugie danie.
milego popoludnia
milego popoludnia
Tak pracuje... Jestem tzw. bankowcem... Czyli jednym słowem Doradcą klienta w Oddziale Bankowym... ;-)W sumie oprócz tego, że pracowałem kiedyś na ochronie i w Plusie to tak cały czas jestem związany z Bankami... :-) Mam do tego głowę chyba...
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Witam sie:-)
No Karol spi trwalo godzine zanim zasnol(ciekawe ile pospi),w ogole cos ostatnio ma klopoty ze spaniem,miedzy 2 a 4 w nocy bankowo sie budzi,do luzka znosi zabawki i sie bawi,na dobre nie spi juz przed 7.W dzien oczka ma malutkie ale spac nie chce isc.A ja chodze jak lunatyk.
No Karol spi trwalo godzine zanim zasnol(ciekawe ile pospi),w ogole cos ostatnio ma klopoty ze spaniem,miedzy 2 a 4 w nocy bankowo sie budzi,do luzka znosi zabawki i sie bawi,na dobre nie spi juz przed 7.W dzien oczka ma malutkie ale spac nie chce isc.A ja chodze jak lunatyk.
Ostatnia edycja:
S
Ssaweczka
Gość
Nick ja tak sobie mowie ... doszlam do polowy i mam wrazenie ze tego wiecej niz bylo
reklama
Witam sie:-)
no to niedobrze:-(
A jak go usypiasz i o której przez dzień go kładzisz?
Może tu jest jakiś zgrzyt?