reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
maluchom też by się pewnie spodobało, ale mają swoje dwupiętrowe i też myśle, ze są happy
Bankowo! :-)
No napiszę do moderatorów i zobaczymy co z tego wyjdzie... Bądźmy pozytywnej myśli..
Powodzenia.
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja bym wybrala chyba w kolorze drewna.Agutka ja UWIELBIAM zmiany w mieszkaniu !
Ja właśnie kompletuję meble do pokoju dzieci:-)
Mam dziewczyny i chłopcy pytanie jak ściany są kolorowe, łóżko kolorowe to czy meble też byście kupowali kolorowe czy już w kolorze drewna?
ale uwazam ze kolorowe tez moga byc
ja bym wybrala chyba w kolorze drewna.
ale uwazam ze kolorowe tez moga byc
Dzięki Ollka!:-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ojej,nie zauważyłam Twojego posta,Justyś.
Ja też bym wzięła czyste drewno. :-)
Ja też bym wzięła czyste drewno. :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja też. Ale w tym sensie,że nie pomalowane,hehehehe. ;-)
W ogóle,jak mi się teraz podobaą moje pazurki! Pomalowałam delikatnie perłowym lakierem i ponaklejałam malusie kwiatuszki,które zrobiłam z malutkich złotych cyrkonii. Takie delikatne teraz są,achhh! A nie,to,co sobie zażyczyłam u tipsiary - "burdelową" czerwień,hahahaha.
Mam nadzieję,że tym razem te tipsy mi się dłużej utrzymają (tfu tfu!),a nie tak,jak te,które miałam zrobione rok temu - 3 dni.
W ogóle,jak mi się teraz podobaą moje pazurki! Pomalowałam delikatnie perłowym lakierem i ponaklejałam malusie kwiatuszki,które zrobiłam z malutkich złotych cyrkonii. Takie delikatne teraz są,achhh! A nie,to,co sobie zażyczyłam u tipsiary - "burdelową" czerwień,hahahaha.
Mam nadzieję,że tym razem te tipsy mi się dłużej utrzymają (tfu tfu!),a nie tak,jak te,które miałam zrobione rok temu - 3 dni.
Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnio jak byłem na szkoleniu to facet, który je prowadził tłumaczył dlaczego faceci nie rozróżniają odcieni kolorów... :-):-) podobno dla tego, że dla faceta dany kolor i jego odcienie to jeden, a kobiety podobno są bardziej na to wyczulone...