reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
No pirrllott teraz to ja się modlę, żeby mi się w końcu z moją żonką ułożyło... :-)

No co do radia to trzeba by pomyśleć co ludzie lubią, jakie gatunki muzyczne... A w sumie Ja resztą mógłbym się zająć... Ale to pomyśle na dniach, bo musiałbym się skontaktować z administratorami... Pomysł przedni a nóż wypali...

Agutka ja UWIELBIAM zmiany w mieszkaniu !
Ja właśnie kompletuję meble do pokoju dzieci:-)

Mam dziewczyny i chłopcy pytanie jak ściany są kolorowe, łóżko kolorowe to czy meble też byście kupowali kolorowe czy już w kolorze drewna?

Ollka22 to prasowanie to masakra jakas... uzbieralam tego niezla gore! ale zawzielam sie wczoraj ze dzis sie z tym uporam ... a tu juz kolejne pranie sie skonczylo... eh jak juz mowilam wczesniej nic mi dzis nnie idzie i samotnie jakos ... dobrze ze wy jestescie....

Pirrllott GRATULACJE!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oli je zupke, mam nadzieje ze dzis sie polozy spac popoludniu.

Nick to widze ze zabierasz sie za zalatwianie tego radia??

czesc Agutka:))

Pilociuku milego popoludnia:)

Dziwne, bo jako facet lubię prasować nie wiedzieć dlaczego...

Tak Olciu zabiorę się za to... Tylko trochę czasu potrzebne żeby to załatwić...

Ollka22 to prasowanie to masakra jakas... uzbieralam tego niezla gore! ale zawzielam sie wczoraj ze dzis sie z tym uporam ... a tu juz kolejne pranie sie skonczylo... eh jak juz mowilam wczesniej nic mi dzis nnie idzie i samotnie jakos ... dobrze ze wy jestescie....

ja nie mówię o tym co na mnie czeka :szok:

dzisiaj się biore, bo Tomek pojechał w delgację i będę sama z Maluchami więc wieczorkiem spotkanie z żelazkiem:dry:

reklama

Pirrllott GRATULACJE!!!
chyba wszyscy prasowanie odkaldaja na puzniej.
ja zawsze czekama z mam caly stos rzeczy do poprasowania.
ale ja prasuje rzeczy an wyjscie i tylko to cotrzeba

Do góry