reklama
No pirrllott teraz to ja się modlę, żeby mi się w końcu z moją żonką ułożyło... :-)
No co do radia to trzeba by pomyśleć co ludzie lubią, jakie gatunki muzyczne... A w sumie Ja resztą mógłbym się zająć... Ale to pomyśle na dniach, bo musiałbym się skontaktować z administratorami... Pomysł przedni a nóż wypali...
No co do radia to trzeba by pomyśleć co ludzie lubią, jakie gatunki muzyczne... A w sumie Ja resztą mógłbym się zająć... Ale to pomyśle na dniach, bo musiałbym się skontaktować z administratorami... Pomysł przedni a nóż wypali...
Dziękuję no i Ciebie miło ponownie widzieć po latach :-):-):-)Pirlotku,siemaaa! W końcu! :-) I gratulacje z okazji zmian w życiu!!! :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dziękuję no i Ciebie miło ponownie widzieć po latach :-):-):-)
Normalnie wieki minęły od naszego ostatniego "spotkania". ;-)
Agutka ja UWIELBIAM zmiany w mieszkaniu !
Ja właśnie kompletuję meble do pokoju dzieci:-)
Mam dziewczyny i chłopcy pytanie jak ściany są kolorowe, łóżko kolorowe to czy meble też byście kupowali kolorowe czy już w kolorze drewna?
Ja właśnie kompletuję meble do pokoju dzieci:-)
Mam dziewczyny i chłopcy pytanie jak ściany są kolorowe, łóżko kolorowe to czy meble też byście kupowali kolorowe czy już w kolorze drewna?
S
Ssaweczka
Gość
Ollka22 to prasowanie to masakra jakas... uzbieralam tego niezla gore! ale zawzielam sie wczoraj ze dzis sie z tym uporam ... a tu juz kolejne pranie sie skonczylo... eh jak juz mowilam wczesniej nic mi dzis nnie idzie i samotnie jakos ... dobrze ze wy jestescie....
Pirrllott GRATULACJE!!!
Pirrllott GRATULACJE!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
oli je zupke, mam nadzieje ze dzis sie polozy spac popoludniu.
Nick to widze ze zabierasz sie za zalatwianie tego radia??
czesc Agutka)
Pilociuku milego popoludnia
Nick to widze ze zabierasz sie za zalatwianie tego radia??
czesc Agutka)
Pilociuku milego popoludnia
Ollka22 to prasowanie to masakra jakas... uzbieralam tego niezla gore! ale zawzielam sie wczoraj ze dzis sie z tym uporam ... a tu juz kolejne pranie sie skonczylo... eh jak juz mowilam wczesniej nic mi dzis nnie idzie i samotnie jakos ... dobrze ze wy jestescie....
ja nie mówię o tym co na mnie czeka
dzisiaj się biore, bo Tomek pojechał w delgację i będę sama z Maluchami więc wieczorkiem spotkanie z żelazkiem
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
chyba wszyscy prasowanie odkaldaja na puzniej.Ollka22 to prasowanie to masakra jakas... uzbieralam tego niezla gore! ale zawzielam sie wczoraj ze dzis sie z tym uporam ... a tu juz kolejne pranie sie skonczylo... eh jak juz mowilam wczesniej nic mi dzis nnie idzie i samotnie jakos ... dobrze ze wy jestescie....
Pirrllott GRATULACJE!!!
ja zawsze czekama z mam caly stos rzeczy do poprasowania.
ale ja prasuje rzeczy an wyjscie i tylko to cotrzeba