to dobra mamusia jestes i wcale sie nie dziwie ze jestes zmeczona... Ty masz starsze jak ja i jeszcze dwojeczke zapewne mojego mateunia a to nie jest latwa sprawa tylko myslalam ze cos sie dzieje bo nie raz pytam i jest zero odpowiedzicześć Hana31
Jestem często, ale podczytuję, jakoś weny brak, troszkę jestem zmęczona...
Wiesz, moje dzieciaki odkąd chodzą o innej godzinie spać, (tak jak mi doradziłaś) śpią po dwie godzinki i zasypiają szybciutko :-)
Wtedy tez mam czas dla szkoły Fiodora, odrabiamy lekcje i się troszkę pouczymy
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Tafojka aja sie spodziewalam ze twoje dzieciaczki juz spia.
czesc Hana
czesc Hana
A więc no tak się zdania nie zaczyna...
no to jak już wspomniałem Mikołaj, ale jak co możecie mówić Nikuś... Bez problemu... Jestem ojcem, ale teraz nie takim pełno wymiarowym, bo nie mieszkam ani z żoną, którą kocham ani z dzieckiem, które jest dla mnie wszystkim... No cóż tak się zdarza... Jakoś trzeba sobie radzić... Córka ma 7 miesięcy... Nicole... A żona to kobieta której żadna inna mi nie zastąpi pomimo tego, że mamy oboje trudne charaktery...
W ogóle ten dzień dzisiejszy do bani... W pracy zepsuł się bankomat i zamiast wyjść o 19:30 wyszedłem o 22:20...
no to jak już wspomniałem Mikołaj, ale jak co możecie mówić Nikuś... Bez problemu... Jestem ojcem, ale teraz nie takim pełno wymiarowym, bo nie mieszkam ani z żoną, którą kocham ani z dzieckiem, które jest dla mnie wszystkim... No cóż tak się zdarza... Jakoś trzeba sobie radzić... Córka ma 7 miesięcy... Nicole... A żona to kobieta której żadna inna mi nie zastąpi pomimo tego, że mamy oboje trudne charaktery...
W ogóle ten dzień dzisiejszy do bani... W pracy zepsuł się bankomat i zamiast wyjść o 19:30 wyszedłem o 22:20...
oooooooooooo chłopaki :-) i to DWA;-)
dobry wieczor TATO :-) - jak miło ze się witasz
czesc MIKOLAJ- skoro kochasz zone i córeczke to coz trudnego jest w poskromnieniu charakteru i to cięzkiego? miłośc moze wiele
czesc olla:-)
hehe - ja juz zaliczylam krotką drzemkę podczas filmu a teraz znowu jestem gotowa do dnia ale chyba se juz daruję i idę się wyprysznicowac i do łozeczka
dobry wieczor TATO :-) - jak miło ze się witasz
czesc MIKOLAJ- skoro kochasz zone i córeczke to coz trudnego jest w poskromnieniu charakteru i to cięzkiego? miłośc moze wiele
czesc olla:-)
hehe - ja juz zaliczylam krotką drzemkę podczas filmu a teraz znowu jestem gotowa do dnia ale chyba se juz daruję i idę się wyprysznicowac i do łozeczka
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam )
widze ze wczoraj na forum zawitali faceci)
my dzis od 7. 30 na nogach, mloda sie bawi, ja koncze ogarnaic mieszkanko i chyab zmykamy na spacerek.
dzis mam wolne od gotowania, moj tata robi spagetti, normalnei juz jestem glodna.....
milej soboty )
widze ze wczoraj na forum zawitali faceci)
my dzis od 7. 30 na nogach, mloda sie bawi, ja koncze ogarnaic mieszkanko i chyab zmykamy na spacerek.
dzis mam wolne od gotowania, moj tata robi spagetti, normalnei juz jestem glodna.....
milej soboty )
reklama