reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cześć Hana31
Jestem często, ale podczytuję, jakoś weny brak, troszkę jestem zmęczona...

Wiesz, moje dzieciaki odkąd chodzą o innej godzinie spać, (tak jak mi doradziłaś) śpią po dwie godzinki i zasypiają szybciutko :-)
Wtedy tez mam czas dla szkoły Fiodora, odrabiamy lekcje i się troszkę pouczymy :happy2::happy2: :-D
to dobra mamusia jestes:tak: i wcale sie nie dziwie ze jestes zmeczona... Ty masz starsze jak ja i jeszcze dwojeczke zapewne mojego mateunia:-D a to nie jest latwa sprawa:-D tylko myslalam ze cos sie dzieje bo nie raz pytam i jest zero odpowiedzi:sorry2:

reklama
A więc no tak się zdania nie zaczyna...
no to jak już wspomniałem Mikołaj, ale jak co możecie mówić Nikuś... Bez problemu... Jestem ojcem, ale teraz nie takim pełno wymiarowym, bo nie mieszkam ani z żoną, którą kocham ani z dzieckiem, które jest dla mnie wszystkim... No cóż tak się zdarza... Jakoś trzeba sobie radzić... Córka ma 7 miesięcy... Nicole... :) A żona to kobieta której żadna inna mi nie zastąpi pomimo tego, że mamy oboje trudne charaktery... :)

W ogóle ten dzień dzisiejszy do bani... W pracy zepsuł się bankomat i zamiast wyjść o 19:30 wyszedłem o 22:20... :(

oooooooooooo chłopaki :-) i to DWA;-)

dobry wieczor TATO :-) - jak miło ze się witasz:tak:
czesc MIKOLAJ:tak:- skoro kochasz zone i córeczke to coz trudnego jest w poskromnieniu charakteru i to cięzkiego? miłośc moze wiele:tak:
czesc olla:-)

hehe - ja juz zaliczylam krotką drzemkę podczas filmu a teraz znowu jestem gotowa do dnia:-D ale chyba se juz daruję i idę się wyprysznicowac i do łozeczka

Bo aby poskromić charakter jest potrzebna chęć obojga... :)

No moja Malutka księżniczka też już pewnie śpi obok mamy swojej... :) Szkoda, że nie mogę tego zobaczyć... :-(

witam :))
widze ze wczoraj na forum zawitali faceci:))

my dzis od 7. 30 na nogach, mloda sie bawi, ja koncze ogarnaic mieszkanko i chyab zmykamy na spacerek.

dzis mam wolne od gotowania, moj tata robi spagetti, normalnei juz jestem glodna.....

milej soboty :))

reklama
No to Ja też się dorzucam to życzeń spędzenia miłego week... A Ja dzisiaj w końcu po 3 dniach pracy po kilkanaście godzin jadę w końcu zobaczyć moją malutką Królewnę... :tak: Ajjj doczekać się nie mogę już... :-)

Do góry