reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Może ja jako nowa osoba się przedstawię: Mikołaj :-)

No i jeśli faktycznie tak wszyscy życzą sobie miłego week... To ja także dołączam się do tych życzeń... Chociaż nigdy nie wiadomo co nas czeka.... :happy::happy:

reklama
Witam Wszystkich cieplutko w ten zimny mglisty dzionek.
Jak ja się cieszę, że dzisiaj zaczyna się week-endzik. Malutka dzisiaj ma zajęcia w szkole muzycznej, a potem obydwie lądujemy na naszej działeczce. Ta działka to jednak super sprawa, Malutka ma tam swojego króliczka, mamy tam zaprzyjaznioną wiewiórkę, co to przybiega pod same okna " pookradać" nas z orzechów ;-) piękne widoki za oknami, prawdziwy piec na drewno, sad z owocami i ogródek z warzywami i jagodami, plus do tego wszystkiego las z grzybami i piękna rzeka. A moim marzeniem, jest zbudowanie tam drugiego domu - naszego własnego. Ale z tym muszę poczekać, bo to kawałek od cywilizacji, a Malutka dopiero zaczyna swoją drogę naukową. :-):-D:-D:-D:-D

Dzien dobry:-)My tez dzisiaj pospalismy do 9:tak:ale przez przypadek:-pubralam Kacpra rano i polozylam go do mnie na lozko,tak sobie lezal to stwierdzilam ze tez sie poloze i sie powyglupiamy,ale zasnelam,obudzilam sie przed 9 patrze a moj maly sobie spi:-D:-D:-D
Mikolaj witamy :-)Agutka milego dzionka;-)Sofi mi tez sie marzy taki maly domek w zaciszu,kolo lasku,ogrodek,owoce.....ach:rofl2:ide sprzątać dopóki maluda spi;-)

reklama
Do góry