reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam sie z kawusia, pospalysmy dzisiaj do 9.
Niunia zabawka rewelacyjna)
czesc MIKOLAJ,moze napisz cos wiecej o sobie
Niunia zabawka rewelacyjna)
czesc MIKOLAJ,moze napisz cos wiecej o sobie
natka86
mamusia Zosieńki
czesc lasencje.
wpadlam sie przywitac tylko, moje dziecko wlasnie slucha sobie pocahontas Kolorowy wiatr i mnie klepie do rytmu po nogach
wpadlam sie przywitac tylko, moje dziecko wlasnie slucha sobie pocahontas Kolorowy wiatr i mnie klepie do rytmu po nogach
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
czesc Natka
to masz muzykalna corcie)
a ja usiluje posprztac mieszkanie,ale cos kiepsko mi to wychodzi dzisiaj
teraz ide powiesic pranko
to masz muzykalna corcie)
a ja usiluje posprztac mieszkanie,ale cos kiepsko mi to wychodzi dzisiaj
teraz ide powiesic pranko
Witam Wszystkich cieplutko w ten zimny mglisty dzionek.
Jak ja się cieszę, że dzisiaj zaczyna się week-endzik. Malutka dzisiaj ma zajęcia w szkole muzycznej, a potem obydwie lądujemy na naszej działeczce. Ta działka to jednak super sprawa, Malutka ma tam swojego króliczka, mamy tam zaprzyjaznioną wiewiórkę, co to przybiega pod same okna " pookradać" nas z orzechów ;-) piękne widoki za oknami, prawdziwy piec na drewno, sad z owocami i ogródek z warzywami i jagodami, plus do tego wszystkiego las z grzybami i piękna rzeka. A moim marzeniem, jest zbudowanie tam drugiego domu - naszego własnego. Ale z tym muszę poczekać, bo to kawałek od cywilizacji, a Malutka dopiero zaczyna swoją drogę naukową. :-)
Jak ja się cieszę, że dzisiaj zaczyna się week-endzik. Malutka dzisiaj ma zajęcia w szkole muzycznej, a potem obydwie lądujemy na naszej działeczce. Ta działka to jednak super sprawa, Malutka ma tam swojego króliczka, mamy tam zaprzyjaznioną wiewiórkę, co to przybiega pod same okna " pookradać" nas z orzechów ;-) piękne widoki za oknami, prawdziwy piec na drewno, sad z owocami i ogródek z warzywami i jagodami, plus do tego wszystkiego las z grzybami i piękna rzeka. A moim marzeniem, jest zbudowanie tam drugiego domu - naszego własnego. Ale z tym muszę poczekać, bo to kawałek od cywilizacji, a Malutka dopiero zaczyna swoją drogę naukową. :-)
Dzien dobry:-)My tez dzisiaj pospalismy do 9ale przez przypadekubralam Kacpra rano i polozylam go do mnie na lozko,tak sobie lezal to stwierdzilam ze tez sie poloze i sie powyglupiamy,ale zasnelam,obudzilam sie przed 9 patrze a moj maly sobie spi
Mikolaj witamy :-)Agutka milego dzionka;-)Sofi mi tez sie marzy taki maly domek w zaciszu,kolo lasku,ogrodek,owoce.....achide sprzątać dopóki maluda spi;-)
Mikolaj witamy :-)Agutka milego dzionka;-)Sofi mi tez sie marzy taki maly domek w zaciszu,kolo lasku,ogrodek,owoce.....achide sprzątać dopóki maluda spi;-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
a ja juz koncze porzadki, dwie pralki wyprane i myslimy zmala co robic popoludniu.
Sofi oj taki domek to fajna sprawa
ide postawic zieminaki na obiad
Sofi oj taki domek to fajna sprawa
ide postawic zieminaki na obiad
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Witam sie w ten zimny i deszczowy dzien.Ostatnio znowu jakas spiaczka mnie dopadla i ide razem z Karolem spac o 21,a to do mnie nie podobne.
reklama
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Niunia mam tak samo jak ty:-),ale cos ostatnio czesto mi sie zdarza chodzic tak szybko spac,bo wtedy i tak bym zasnela na fotelu to wole sie odrazu polozyc do wyrka.Moze ta pora roku tak na mnie dzialaCzesc Majus:-)ja to nie lubie szybko isc spac bo szkoda mi wieczoru i chwili dla siebienajlepiej kolo pierwszej