reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dobry wieczór Wszystkim
ja niestety Was tylko podczytuję, na pisanie to mi weny nie starcza.............ale mniej więcej jestem na bieżąco co się dzieje na topiku. Agutka, sukienka jest mocno fajna......................a jaka sexy ochhhhhhhhhhhhhh ;-):tak::tak::tak:
Widzę, że dziewczyny macie ten sam dylemat, przed świętami, jaki prezent kupić. Powoli wpadam w ten szał przedswiąteczny, a mam jeszcze całą rodzinkę do obdarowania. :-D:-D:-D Już wiem, co kupię siostrzenicy, z nią nie mam problemów, pewnie coś z akcesoriów do aparatu fotograficznego. Siostrze pewnie coś ze srebra, natomiast zero pomyslunku na prezenty dla mamy, ojca i szwagra. :-D:-D:-D:-D A nie chcę kupowac w ostatniej chwili, jakos w tym roku, nie zdążyłam nic ciekawego znaleźć na prezenty - jak nigdy. :-(
Majus, autka są swietne. :-) Młody z pewnoscią będzie przeszczęsliwy. :-)

p.s. własnie siedzę i oglądam film o Stradivariusie, piękny film z jeszcze pięknięjszą muzyką. Chciałabym, aby Malutka jednak wybrała skrzypce. ( marzenie :tak:)

reklama
Dobry wieczór. :-) :-) :-)

Majuś,ja takie auta tez dla Zuzi oglądałam,o masakra! :-D :-D :-D

Wiecie,co... Byłam pod wieczór w Auchan`ie z nadzieją,że kupię Zuzi jakis prezent na Mikołaja... Brałam jakąś rzecz do ręki i za chwilę ją odkładałam,bo znajdowałam coś lepszego... I tak z 6 razy. :dry: Aż w końcu się wkurzyłam tym za dużym wyborem,zadzwoniłam do G.,który siedzi w pracy i mu powiedziałam,że w któryś dzień pójdziemy razem wybierać Młodocianej prezent,bo ja sama to oszaleję! :szok: :dry: :sorry2: :-D :zawstydzona/y: :-p

Dobry wieczór. :-) :-) :-)

Majuś,ja takie auta tez dla Zuzi oglądałam,o masakra! :-D :-D :-D

Wiecie,co... Byłam pod wieczór w Auchan`ie z nadzieją,że kupię Zuzi jakis prezent na Mikołaja... Brałam jakąś rzecz do ręki i za chwilę ją odkładałam,bo znajdowałam coś lepszego... I tak z 6 razy. :dry: Aż w końcu się wkurzyłam tym za dużym wyborem,zadzwoniłam do G.,który siedzi w pracy i mu powiedziałam,że w któryś dzień pójdziemy razem wybierać Młodocianej prezent,bo ja sama to oszaleję! :szok: :dry: :sorry2: :-D :zawstydzona/y: :-p

:-D:-D:-D:-D:-D Agutka, ja mam wiekszy problem, co wezmę do ręki, to po obejrzeniu odkładam, bo przestaje mi się podobać. :-D:-D:-D Tiaaaaaaaa i która z nas jest w gorszej sytuacji?;-):-D:-D:-D:-D

witam sofi:))
jak milo czytac twoje posty.
porblem z prezenatmi ma chyba kazdy...
ja mam dla oliwi kilka pomyslow, ale ciezko cos wybrac.
a gorzej z prezentem dla Majki... kurde dla dziecka ktore ma dwa miesiace i nei potrzebuje zadnych ciuchow naprawde ciezko cos wybrac.

Sofi,hahahaha,to widzę,że My naprawdę mega problematyczne jesteśmy. :-D :-D :-D
Ale najlepiej,że narazie ugrzęzłam przy prezencie dla Zuzi,a co dopiero,jak będę musiała wymyślać jeszcze coś dla G.,który to na dodatek 29. grudnia ma jeszcze urodziny! :szok: :szok: :szok: :baffled: :-p :-D :zawstydzona/y:

Sofi,hahahaha,to widzę,że My naprawdę mega problematyczne jesteśmy. :-D :-D :-D
Ale najlepiej,że narazie ugrzęzłam przy prezencie dla Zuzi,a co dopiero,jak będę musiała wymyślać jeszcze coś dla G.,który to na dodatek 29. grudnia ma jeszcze urodziny! :szok: :szok: :szok: :baffled: :-p :-D :zawstydzona/y:

Agutka z tego co widziałam...................prezent dla G juz masz ;-):-p:-D:-D:-D:-D:-D proszę się tylko dobrze zapakować, i przewiązać się piekną wstązką ;-):-D:-D:-D:-D

Olka, a Ty co wynalazłas ??????

Ola,jak się Go dziś zapytałam,co chce dostać,to powiedział,żebym Go takimi pytaniami nie stresowała przed pracą. :dry: :-p :-D Czyli już wiem,że na Jego pomoc nie mam co liczyć w tej kwestii. :-p :dry: :-p

Sofi ja mam kilka pomyslow dla Oliwki,na tapecie jest piesek interaktywny (miala takiego ale jakos biedaczkowi sie noga polamala), zestaw kuchenny,no i jak bylam w sklepie to ejszcze kilka rzeczy ogladalam.
ale jeszcze sie zastanawiam bo pewnie spodoba jej sie bardzo to co kupie Majce,wiec ciezko bedzie w tym roku.

Agutka Sofi ma racje prezent juz masz:)) i to jaki extra:)

reklama
Do góry