reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Droga nie była,więc najwyżej w szafie leżeć będzie. :baffled: :sorry2: No,chyba,że na jakąś inną imprezę się przyda,hehehe. ;-) Jak przyjdzie,to ocenię. :-) :tak:

Ale dziękuję,Basiu,za ogromnie miłe słówka! :-) :-) :-)

reklama
Cos wiecej O.k:-D:-)
Karol spi,ja wcinam pizze bo mam dzis lenia i nie chcialo mi sie zrobic obiadu,a ze przez caly dzien bedziemy sami to dla siebie samej nie chcialo mi sie przy garach stac(dla Karola jest rosolek zeby nie bylo ze go glodze:-D;-))
Przegladam sobie allegro zaprezentem Dla Karola na gwiazdke megazabawki_BMW z PILOTEM Taka wersja tylko u NAS! (476241827) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieje ze dobrze wkleilam link
Dziadkowie i moj bracki powiedzieli ze sie doloza do prezentu to moge poszalec
Mam jeszcze to:
http://www.allegro.pl/item479221515_jeep_wojskowy_pasy_pilot_duze_wymiary_pilot.html
http://www.allegro.pl/item478222329_jednoosobowy_jeep_z_pilotem_zdalnego_ster_radio.html
W sumie mam 400zl i mysle ze jakas licytacje uda mi sie wygrac tylko mam dylemat co wybrac.

Ostatnia edycja:
Nie wiem Majus czy zdecydowałabym sie na kupno takiej zabawki bez zobaczenia jej na zywo
wydają mi się tak bardzo plastikowe ze moje dziecki od razu by je zdemolowały:-D
ale cena kusi musze powiedzieć

ja zaraz spadam po Kacpra

Fakt na zdjeciach widac ze to jest sam plastik,ale mysle ze Karol odrazu by go nie zniszczyl ma sporo wiekszych samochodow i dobrze sie trzymaja:-D.
A niewatpliwie plusem tych autek jest to ze sa jeszcze na pilota,bo jak Karol by mial sam nim kierowac to by pojechal gdzie popadnie:-D,a tak to ja bede decydowac gdzie pojedzie.

a to i tu się witne:-)
matu spi juz 2h i troszeczke jest mi nudno:sorry2:

agutka - ulalalalalalala coz za kiecunia:rofl2:
majuś ale wypasiona bryczka:-) a to karolek będzie szpanował a dziewczyy jak bedą lecialy:-)
basia - a co TY zmienilaś tak w dzionku ze padnięta jestes? fajnie to zabrzmialo ze w placowkach wychowawczych dzieciaki:-)
niunia - ja jestem tu jak najbardziej:tak: czasami nie mam czasu skrobnąć bo moj m zazdrosny i myśli ze na gg siedze a nie na bb a czasami tak zmachana dniem ze tylkoczytne i po mnie:confused:
tafojka co u Ciebie - czym jestes zajęta ze tak Ciebie malo - chyba nie obroslaś prasowaniem:-D
pozdrawiam

Ola,wózeczek jest przerewelacyjny!!! :tak: :tak: :tak: :-D
Ja właśnie rozglądam się za prezentem dla Zuzi na Mikołaja i na Święta i też myślałam m.in. o wózeczku. :-D Bo ten nasz się zrobił tyci. :sorry2: I własnie mam pytanko do Ciebie. Bo ta rączka jest regulowana,a Oliwia jest wzrostowo podobna do Zuzi. Powiedz mi,jak wysoko Jej sięga ta rączka? Na długo starczy taki wózek? Bo nie chce kupować czegoś,co za rok będzie znowu za małe. :dry:
Agutka woezek jest dosc duzy i przede wsyztkim masywny.
a raczka jest wysoka siega do wys 68 cm, wkleje zdjecie na nk to zoabczysz jak to wygalda, ale spokojnie dlugo bedzie zniego korzystala.

reklama
Do góry