I ja na chwilke jestemMajus bryczka super nie ma co gadac:-)ale teraz to maja wypasione te zabawkinormalnie az starch pomyslec co to bedzie za pare latDzisiaj na obiadek mam zurek,chyba pierwszy raz gotujeale nawet najgorszy nie jest,narazieAgutka rozumiem ze usg wyszlo dobrzea zreszta nie moze byc inaczej;-)Moj syn dzisiaj ma dzien na marudzenielezy na macie sie piszczy jak niewiemchyba pogoda na niego tak dzialaA wczoraj mnie wizyta Sofi ominela:-(mam nadzieje ze czesciej bedzie zagladac;-)lubie czytac jej posty :-)a Phantas dalej nie widacide bo ten maly rojberek mnie rozwala dzisiaj
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
witam sie popludniowo z kawka i zapraszam bo ostatnio nie mialam czasu na nic, no wiec powiem wam co u nas..
mieszkamy juz na swoim mieszkanku i mamy 4 pokoje z czego narazie uzytkujemy 1 ale Zosi pokoj sie robi a do sypialni brakuje wyrka... wlasnie skonczylam robic obiad na dzisiaj i na jutro. rosołek i kopytka z sosem i kurczakiem a do tego salatka szwedzka od tesciowej,bo dala nam na wyjazd ok 10 sloikow z jej cudami,wiec jak jutro sie nie odezwe to chyba sie zatrułam. z M uklada sie nam w miare dobrze,chociaz wczoraj poklocilismy sie strasznie. jejestem na etapie poszukiwania roweru dla siebie zebym mogla jezdzic do niemiec na zakupy bo tam mam wiekszy wybor jedzonka i soczkow dla Zoni i wogole tam jest sporo taniej niz tu w holandii..
agutka kiecka dosc odwazna...
M ma jutro urodziny a ja bez prezentu dla niego i bez pomyslu na cokolwiek.
aha przypomnialo mi sie..
dzisiaj bylam z mala w sklepie głownie po por do rosołku,w sumie to od wtorku planowalam isc go kupic i wiecie co,zgubilam go po drodze,bo byl na dole w wozku,a moje dziecko tak sie darlo ze musialam ja niesc na rekach i nie uslyyszalam ze mi wypadl,wyszlam sprawdzic czy gdzies w poblizu nie lezy,ale co tam dupa i nie bylo....
mieszkamy juz na swoim mieszkanku i mamy 4 pokoje z czego narazie uzytkujemy 1 ale Zosi pokoj sie robi a do sypialni brakuje wyrka... wlasnie skonczylam robic obiad na dzisiaj i na jutro. rosołek i kopytka z sosem i kurczakiem a do tego salatka szwedzka od tesciowej,bo dala nam na wyjazd ok 10 sloikow z jej cudami,wiec jak jutro sie nie odezwe to chyba sie zatrułam. z M uklada sie nam w miare dobrze,chociaz wczoraj poklocilismy sie strasznie. jejestem na etapie poszukiwania roweru dla siebie zebym mogla jezdzic do niemiec na zakupy bo tam mam wiekszy wybor jedzonka i soczkow dla Zoni i wogole tam jest sporo taniej niz tu w holandii..
M ma jutro urodziny a ja bez prezentu dla niego i bez pomyslu na cokolwiek.
aha przypomnialo mi sie..
dzisiaj bylam z mala w sklepie głownie po por do rosołku,w sumie to od wtorku planowalam isc go kupic i wiecie co,zgubilam go po drodze,bo byl na dole w wozku,a moje dziecko tak sie darlo ze musialam ja niesc na rekach i nie uslyyszalam ze mi wypadl,wyszlam sprawdzic czy gdzies w poblizu nie lezy,ale co tam dupa i nie bylo....
natka86
mamusia Zosieńki
hej niunia. jak Kacperek??? widze ze ostro idzie mu z tymi ząbkami. Zosia ma 4 zabki po 2 do gory i na dole.
natka86
mamusia Zosieńki
basiu widze ze Bartek skonczyl wczoraj 11 lat,to juz facet,niedlugo ci bedzie dziewczyny przyprowadzal do domu. wszystkiego najlepszego dla niego;-)
natka86
mamusia Zosieńki
widze ze pisze sama z sobą
Natka wszystkiego naj dla Zosienki z okazji 10 miesiecy:-)(wczoraj)a tym porem to sie usmialamKacperek sie robi rojberekpokazuje swoje fimerki i prubuje raczkowaczabki rosna expresowa juz niedlugo beda dwa nastepnea teraz uciekam do rojberka
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dobry wieczór. :-)
;-)
Oooo,cześć Mamuśka! Jak milusio,że się pojawiłaś! :-)
A takie spontaniczne wyjazdy są najlepsze! :-)
Ja takie lubię.
Agutka rozumiem ze usg wyszlo dobrzea zreszta nie moze byc inaczej;-)
;-)
Cześc mamuśki.Witam po długiej nieobecności,ale zrobiłam sobie taki jesienny urlop.Właśnie wróciłam z Niemiec .To taki niespodziewany wyjazd ale było super.No i teraz musze nadrobic zaleglości....na bb
Oooo,cześć Mamuśka! Jak milusio,że się pojawiłaś! :-)
A takie spontaniczne wyjazdy są najlepsze! :-)
Ja takie lubię.