reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

I ja na chwilke jestem:tak:Majus bryczka super nie ma co gadac:-)ale teraz to maja wypasione te zabawki:rofl2:normalnie az starch pomyslec co to bedzie za pare lat:szok:Dzisiaj na obiadek mam zurek,chyba pierwszy raz gotuje:sorry2:ale nawet najgorszy nie jest,narazie:-pAgutka rozumiem ze usg wyszlo dobrze:tak:a zreszta nie moze byc inaczej;-)Moj syn dzisiaj ma dzien na marudzenie:dry:lezy na macie sie piszczy jak niewiem:baffled:chyba pogoda na niego tak dziala:sorry2:A wczoraj mnie wizyta Sofi ominela:-(mam nadzieje ze czesciej bedzie zagladac;-)lubie czytac jej posty :-)a Phantas dalej nie widac:confused:ide bo ten maly rojberek mnie rozwala dzisiaj:dry:

reklama
Cześc mamuśki.Witam po długiej nieobecności,ale zrobiłam sobie taki jesienny urlop.Właśnie wróciłam z Niemiec .To taki niespodziewany wyjazd ale było super.No i teraz musze nadrobic zaleglości....na bb

witam sie popludniowo z kawka i zapraszam bo ostatnio nie mialam czasu na nic, no wiec powiem wam co u nas..
mieszkamy juz na swoim mieszkanku i mamy 4 pokoje z czego narazie uzytkujemy 1:baffled: ale Zosi pokoj sie robi a do sypialni brakuje wyrka... wlasnie skonczylam robic obiad na dzisiaj i na jutro. rosołek i kopytka z sosem i kurczakiem a do tego salatka szwedzka od tesciowej,bo dala nam na wyjazd ok 10 sloikow z jej cudami,wiec jak jutro sie nie odezwe to chyba sie zatrułam. z M uklada sie nam w miare dobrze,chociaz wczoraj poklocilismy sie strasznie. jejestem na etapie poszukiwania roweru dla siebie zebym mogla jezdzic do niemiec na zakupy bo tam mam wiekszy wybor jedzonka i soczkow dla Zoni i wogole tam jest sporo taniej niz tu w holandii..
agutka kiecka dosc odwazna...
M ma jutro urodziny a ja bez prezentu dla niego i bez pomyslu na cokolwiek.
aha przypomnialo mi sie..
dzisiaj bylam z mala w sklepie głownie po por do rosołku,w sumie to od wtorku planowalam isc go kupic i wiecie co,zgubilam go po drodze,bo byl na dole w wozku,a moje dziecko tak sie darlo ze musialam ja niesc na rekach i nie uslyyszalam ze mi wypadl,wyszlam sprawdzic czy gdzies w poblizu nie lezy,ale co tam dupa i nie bylo....

Ja jestem ale tylko z doskoku bo mam w domu robote...musze nadrobic zaległości w praniu i sprzątaniu,ale jutro od rana zajrze na forum

Natka wszystkiego naj dla Zosienki z okazji 10 miesiecy:-)(wczoraj)a tym porem to sie usmialam:-D:-D:-DKacperek sie robi rojberek:sorry2:pokazuje swoje fimerki i prubuje raczkowac:happy:zabki rosna expresowa juz niedlugo beda dwa nastepne:rofl2:a teraz uciekam do rojberka:-p

reklama
Dobry wieczór. :-)

Agutka rozumiem ze usg wyszlo dobrze:tak:a zreszta nie moze byc inaczej;-)

:tak: :tak: :tak: ;-)

Cześc mamuśki.Witam po długiej nieobecności,ale zrobiłam sobie taki jesienny urlop.Właśnie wróciłam z Niemiec .To taki niespodziewany wyjazd ale było super.No i teraz musze nadrobic zaleglości....na bb

Oooo,cześć Mamuśka! Jak milusio,że się pojawiłaś! :-)
A takie spontaniczne wyjazdy są najlepsze! :tak: :tak: :tak: :-)

agutka kiecka dosc odwazna...

Ja takie lubię. :tak: :happy2:

Do góry