reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

A ja już się zmywam. ;-) Nie wiem,czy wieczorem tu zajrzę,bo to zależy od tego,o której G. skończy pracę. ;-) No,bo dziś śpi u Nas. :-D

Miłego popołudnia! :-)

reklama
witam mamuski

my juz w domku, moje dziecko dosc szybko postanowilo wrocic ze spacerku.
dzisiaj dotarla do niej paczka z wozeczkiem ktory chciala,oczywiscie babcia obiecala jej taki kupic.
mila byc na swieta, ale mala dostala go jednak sporo przed swietami.
DUZY wozek WIELO funkcyjny orginalny KNORR (472037616) - Aukcje internetowe Allegro

mi najbardziej podobaja sie duze koła i amortyzacja jak wprawdziwym wózku.

teraz czekam az mloda zasnei zeby jeszcze isc na sapcerek, bo za oknem piekne slonko.

Niunia ale masz pecha z tym piecem,a co do fachowcow to oni zawsze maja czas.

Witam
po naleśnikowym obiadku :happy:

mi po tej fajce to jeszcze do teraz niedobrze :confused2:

ja podobnie jak Ola palę okazjonalnie :tak:
i nie mam problemu żeby nie palić wogóle

taka łądna pogoda a mi się wcale nie chce nigdzie wychodzić :sorry:

Basiu u mnie te palenie okazjonalnie to i tak sie zadko zdaza... jakos malo okazji mam.
tak an codzien towcale mnie nie ciagnie do papierosow.

a my po drugim spacerku, ja jakas zmeczona jestem, mloda zamiast spac sie bawi. moze wieczoremw czesniej zasnie.

A ja w przerwie miedzy deszczami bylam w sklepie;-)fachowcow jak nie bylo tak niema:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie mnie chyba trafi zachwile, kolejna noc zimna:no:ale chociasz mnie brzuch przestal bolec:-)Olka fajowy wozek,az mi sie dziewczynki chce:zawstydzona/y:ale to moze za pare lat narazie jeden rozrabiaka daje w kosc:baffled:.Ide obiadek dokonczyc,i filmik zaraz sie zaczyna:-)do wieczorka;-)

a ja polozylam mala spac,w koncu zasnela.
teraz siedze z cola i delektuje sie cisza:))

czasem to mi sie wydaje ze mloda daje popalic za kilkoro dzieci, szczegolnie jak nie zasnie w dzien!

reklama
hej laseczki:cool:
po 12h od wstania dla mnie zaczyna sie dzionek- bo dzieciaczki juz w łózeczkach:tak:
caly dzionek istnym polem walki z młokosem:confused2: jak ja się cieszcze ze jutro do pracy:rofl2:

ola ja se własnie winko wsiorbnęłam:-p ale juz ni ma:sorry:
agutka - milego wieczorku z G:rofl2:
pozdrawiam mocno

Do góry