reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej agutka!!
u nas tez pieknie wiec zaraz zmykamy na pierwszy spacerek;-)

co do fajek to ja rzuciłam od razu jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy, pozniej nie wracalam bo sie naczytalam osmierci łożeczkowej no i teraz juz mnie nie ciagnie a w maju minie 3 lata bez papierocha i jestem z tego dumna:tak:

miłego dnia babeczki:rofl2:

reklama
dzien dobry:))
pospalysmy dzisiaj do 9:))) i od razu bol glowy minal:))

co do fajek to ja pale okazyjnie......... tzn glownei na imprezach, ale totez nie zawsze. a w ciazy nie palilam wogole.

dobra dziewczynki uciekam z mloda na spacerek bo slonko cudnie swieci:))

milego dnia:)

Dzien dobry:-)Jestem z kawusia,lada moment sie maly obudzi,u nas jak zwykle zreszta wieje i zimno jak w ....:wściekła/y:no:cool:a tak pozatym boli mnie brzuch bo @ przyszla:baffled:no to se ponarzekalam:zawstydzona/y:

Wzielam tabletki, chyba pomoga:sorry:jeszcze czekam na faceta od pieca bo sie popsul,a oni oczywiscie maja na wszystko czas:wściekła/y:cale szczescie ze mamy ogrzewanie z kominka na kaloryfery,bo masakra by byla.

reklama
Do góry