reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam wieczorem:))

Agutka Oliwka ma identyczny wozek:)) dostala go na roczek od rodzicow exa... i tyle na ich temat bo to byla ich ostatnia wizyta:)

widze ze Zuzka zaczyna sie buntowac, przejdzie jej:)

reklama
witam wieczorem:))

Agutka Oliwka ma identyczny wozek:)) dostala go na roczek od rodzicow exa... i tyle na ich temat bo to byla ich ostatnia wizyta:)

widze ze Zuzka zaczyna sie buntowac, przejdzie jej:)

Ola,nawet nic nie mów - masakra z tym buntowaniem. :sorry: Z jedzeniem,to już od jakiegos czasu jazdy mi robi,no,ale cóż... Głodna najwyraźniej nie jest,bo Ona jest z tych typów,że by się upomniała. :-p ;-) :tak: :-D

A co do wózka,to ja kupiłam go Zuzi po chrzcinach. :-p Troszkę się nim pobawiła,jak podrosła,później w grę weszły auta,no,a wózek poszedł w odstawkę. :sorry: A teraz widzę,że robi się dla niej niziutki,więc,chyba,będzie trzeba pomyśleć o takim większym,żeby miała go na dłużej. :tak: :-) :tak:

moja jak go dostala to sama w nim siedziala,a teraz to zniego nei korzysta.
bawi sie wiekszym wozkeim, a wogole to bardzo chce taki wozek jak ma ciocia do Mai, duzy:))
Moja obecnie w koszu w wozku wozi zestaw malego majsterkowicza... przynajmniej sie przyda jakby sie coz z wozkeim stalo:)

Hahaha,jaka pomysłowa z tym zestawem. :-) :-) :-)
Zuzia też się do tego koszykowego gramoliła,ale przestała - całe szczęście. :-p
Na allegro są fajowe wózki dla lalek - wyglądają jak prawdziwe. :tak: :-) Muszę się w ZG za takimi porozglądać. ;-) Bo i Mikołaj i Święta się zbliżają. :szok: :szok: :szok: :sorry:

reklama
Do góry