reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co z depresją przedporodową............???

Renee29, i nam wszystkim tego zycze! Byloby super!
Mam nadzieje, ze choc troche z tego mam po swojej mamie ;DAle to sie dopiero okaze! Na pewno wiem jedno-gdy porod sie zacznie a bede w domu sama, to nie bede dzwonic i czekac na karetke(bo oni stwierdza pewnie ze mam czas przy pierwszym dziecku) tylko od razu zejde pod dom, bo pod domem stoja taksowki i nia pojade nia do szpitala! Tak w razie gdyby miala sie powtorzyc historia mojej mamy ;D Poszlabym na piechote bo mam blisko, ale ze skurczami i torba byloby mi troche ciezko, hihihi

reklama
No mojej mamie pierwszy poród też poszedł bardzo szybko.Miała rodzić w innym mieście,ale jak trafiła do szpitala w swoim to powiedzieli,że nawet nie ma szans tam dojechać,choc to było tylko 60km.
I faktycznie po niecałej godzinie urodził się mój brat ;D

Tak wiec zycze, zeby nam wszystkim porody przebiegly szybko, gladko i bez bolu!! Jak widac jest to mozliwe! A my musimy sobie pomoc nastawiajac sie do tego optymistycznie!!!

Nadziulku,ja niestety tez czasami mam takie mysli... Sama wiesz,co czulam widzac nad jeziorem te rodzinki... Ehhhhh,kurcze... Tak sie boje tej depresji... I o mnie tez sie martwi kolezanka... Ale mam nadzieje,ze te obawy mina i wszystko zakonczy sie cacy... Oby... :(

Buzi buzi! :-* :-* :-* :-*

Wiem Agutko ale zobaczysz wszystko bedzie cacy. Musimy w to wierzyc nie mamy innego wyjscia.
Buziaczki Rybki :-* :-* :-* :-*

Nadusiu,napewno bedzie cacy! Tak jak to sobie mowilysmy przez te 1,5 godzinki przez telefon,za ktory dziekujeMY! ;D Buzia Zabcie! :-* :-* :-* :-*

heh pieniadze... mnie zwolnili gdy tylko powiedzialam ze jestem w ciazy wiec od lutego siedze w domu; i od lutego co miesiac cos tam dzidzi kupie zeby na wrzesien wszystko bylo; maz orze jak moze zeby na wszystko starczylo; jakos nie zamierzam sie przejmowac pieniedzmi - nie stac cie na pieluchy za 50 zeta kup za 10; takie jest moje zdanie; dziecku nie bedzie zalezalo na pieluchach tylko na milosci :) damy rade glowki do gory !!!!!

Dzikuska, jak mogli Cię zwolnić???? :o Nie mieli do tego przecież prawa!!!A jaką miałaś umowę? Normalnie szczyt chamstwa! I jak tu ma być większy przyrost naturalne?!

reklama
Do trzeciego msc ciąży pracodawca moze zwolnic. Wszystko tez zależy od tego na jaką umowę byłaś zatrudniona?

Do góry