reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z dalekimi wyjazdami wakacyjnymi?

dla mnie start jest najgorszy.

U nas wózek niestety jako bagaż do odprawy.czyli mamy w plecy 15 kg.Wrrrrr...........

dynia - chlapnę se a jakże ;)

reklama
Hej! Przeczytalam watek o podrozach samolotem. My z naszym malenstwem lecielismy jak mial 2 miesiace z Londynu do Polski i z powrotem. I teraz ostatnio ta sama trasa jak mial 5 miesiecy. Maly zniosl podroz super. Spal, siedzial, troche poplakal ale to dlatego, ze byl zmeczony. W ogole nie przeszkadzalo mu zatykanie uszek ;D
Jesli chodzi o wozek to dawalismy jako bagaz dodatkowy, ale my lecielismy ryanair i tam za wozek sie nie placi. Wzielismy tez fotelik maxi cosi i tez za niego nie placilismy 8) bo powiedzielismy, ze to czesc skladowa wozka quinny ::)
Pozdrowionka dla wszystkich lutowych dzieciaczkow i mamus ;)

karola7 pisze:
aNtares a może jakaś parasolka?  To okolo 8 kg.  My mieliśmy na wyjeździe i zdała egzamin w 100%.

właśnie o tym myślałam.zastanawiam sie nad kupnem.Nie mam pojecia ile takie cudo kosztuje.Ale z drugiej strony nasz wózek jest fajny no i w razie czego Tosia w nim wygodnie mozę spać..... sama nie wiem.Musze sie po prostu spiąć i zabrać mniej kosmetyków niż zwykle - wtedy damy rade nawet z rejestrowanym wózkiem ;)
Czy mam go jakoś opakować? jak myślicie?

nie mam pojecia ale osobiscie chyba w jakis worek bym go wlozyla tak z przyczyn czysto estetycznych higienicznych ......wkoncu malunia w nim jezdzi a zarazki opadaja szybko... (moze pomyslicie \ze kopnieta jestem ale naogladalam sie o tych "swinstwach" na discovery....)

No i witamy z powrotem. Wrócilismy :)
Było super. Dzień pierwszy i ostatni cały dzień lało. W ogóle nie dało sie wyjsc z domu. Ale pozostałe dni były super, dwa dni sie opalałam, potem było ciepło, ale bez słonka, wiec pojechaliścmy do Kołobrzega :D.
W Grzybowie ogólnie jest super. W miere czysto, z dojsciem na plaze nie mielismy problemów, ale.... jak chłopy se chceili browara kupić o 23 to wrócili o suchym ryju. Przyjezdzają tam przewaznie z dziecmi, jest spokój i nikt o 2 w nocy nie drze gumiora i ogólnie mi sie podobało. Pokój mielismy ok 30 m, łazienka na dwa pokoje. Wiec sopoko
No ale, wiecej tam nie pojade bo to zajebiscie daleko i jechalismy ok. 8 godzin i wczoraj wyjechalismy ok 23 to bylismy na 7 rano :mad:
Ogarnęłam sie z praniem i ide spac, bo jutro ruszamy w świętokrzyskie. Tam jest internet, wiec nadrobie zaległości. A teraz cieplutko Was pozdrawiam i spadam spac :)

ewako kolorowych snów a my jutro mamy jechać do rodziców męża nad jeziorko aleeeee po pierwsze Ola właśnie dostała gorączkę chyba od zębisków biedulka dałam jej panadol w syropie i obserwuję a po drugie pogodaaaaaa hymmmm

reklama
Klara albo ząbki albo 3dniówka (tfu tfu odpukać) ale synek sąsiadki mial 3 dniówke i pierszy objaw gorączka :-[ :-[

Do góry