reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

co z dalekimi wyjazdami wakacyjnymi?

reklama
Hej, ja znowu wpadam na chwilkę jak po ogień  ;D. ale ostatnio jestem ciągle w rozjazdach i na walizkach. Ostatnie dwa tygodnie u rodziców- przyjechała moja kochana siostra z Anglii (niestety dziś już odjechała :( ). A jutro wyjeżdżamy na wakacje- huraaa.... 10dni w Międzyzdrojach= trzymajcie kciuki za pogodę, choć póki co zapowiada sie cieplutko i ładnie. Zamówilismy sobie domek 20m od morza, choć kawałek od centrum. Mam nadzieję, że będzie fajnie, ale najpierw musimy przebrnąć przez upakowanie wszystkich maneli w samochodzie. Kupilismy bagaznik na samochód i wciąż jest ciasno- ale cóż dwa wózki trochę zajmują miejsca.
No to tyle, uciekam kończyć pakowanie.
Aha, tak w ogóle to u nas wsio OK, Paulina rośnie i jest bardzo fajna i raczej nie sprawia póki co większych problemów.
Pozdrawiam wszystkich i całuski dla dzieciaczków  :-* :-* :-*

dziekuje slicznie z apamięć o mnie :-* juz sprawdzam czy doszło....buziaki dla Misi i karolci
:-)
dytek ale Ci fajnie a pogoda ma buyyc super powodzonka i opalanka super

reklama
NOm :) poprzestawia :) Karolla a to wszystko po to żeby móc Olcię na rękach nosić hehe :)
No fajnie by było Aśkę i Marcela zapoznać z naszymi szkrabami :)

Do góry