reklama
dytek
Fanka BB :)
Hej, ja znowu wpadam na chwilkę jak po ogień ;D. ale ostatnio jestem ciągle w rozjazdach i na walizkach. Ostatnie dwa tygodnie u rodziców- przyjechała moja kochana siostra z Anglii (niestety dziś już odjechała ). A jutro wyjeżdżamy na wakacje- huraaa.... 10dni w Międzyzdrojach= trzymajcie kciuki za pogodę, choć póki co zapowiada sie cieplutko i ładnie. Zamówilismy sobie domek 20m od morza, choć kawałek od centrum. Mam nadzieję, że będzie fajnie, ale najpierw musimy przebrnąć przez upakowanie wszystkich maneli w samochodzie. Kupilismy bagaznik na samochód i wciąż jest ciasno- ale cóż dwa wózki trochę zajmują miejsca.
No to tyle, uciekam kończyć pakowanie.
Aha, tak w ogóle to u nas wsio OK, Paulina rośnie i jest bardzo fajna i raczej nie sprawia póki co większych problemów.
Pozdrawiam wszystkich i całuski dla dzieciaczków :-* :-* :-*
No to tyle, uciekam kończyć pakowanie.
Aha, tak w ogóle to u nas wsio OK, Paulina rośnie i jest bardzo fajna i raczej nie sprawia póki co większych problemów.
Pozdrawiam wszystkich i całuski dla dzieciaczków :-* :-* :-*
blond
mama dwoch urwiskow
misia_q pisze:blond wyślij mi to a ja spróbuję przekonwertować
misia to rzuc mi adres na email na priva
blond
mama dwoch urwiskow
misia poszlo
Aska K
Mama Marcelka:)
Karolla pisze:Aska super by było jakbysmy sie spotkały przyjezdzajcie!!!!!
Karolla, mi to dwa razy nie mow, tylko szukam jakis kwater...najlpeiej jakby domek letniskowy byl, ale juz troche pozno na takie szukanie. No ale zobaczymy, zobaczymy..
reklama
Podziel się: