reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co szkodzi faskolkom??

reklama
Dokładnie Malinka masz rację, mniej stresu, więcej uśmiechu i spowolnienia życia. Co do papierosów to są najczęstszą przyczyną niskiej masy urodzeniowej u dzieci. Aninaaa ja też jak poroniłam widziałam palące ciężarne w toalecie, byłam wściekła. Miałam ochotę na wykłady, ale podejrzewam, że dotarłyby tylko do mnie. Chyba najbrzydszy widok kobiety ciężarnej, jaki można sobie wyobrazić, to przyszła mama, z widocznym brzuszkiem i papierochem. Odraza... Pozdrawiam niepalące przyszłe mamy.

trudno jest sie nie stresowac/:(jak jestem w domu (u siebie to czuje sie nerwowa,o ciagle sie czepiaja mnie....)i mam nie normalnego brata.Bo ciagle jest glosno wlaczona muzyka(a mnie glowa peka) lub jak jestem po pracy i ide sie zdrzemnac to mnie budzi oczywiscie muzyka glosna;/albo umyje naczynia a za godzine znowu jest balagan na umywalce i mama mi mowi ze nic nie robie;/......a robilam!!!oczywicie moj brat tego nie zrobi.bo jak on to powiedzial ze kobiety myja nczyna,sprzataja itd.Myslalam ze go zabije za te glupie poglady do swiata.mozna sie tylko wkurzyc.a jak spie u narzeczonego to jestem bardzo spokojna(czasem nerwowa:))jak sie tutaj nie denerwowac??

BECIK hmmm zastrzelic brata ???? :):) a tak powaznie to wielkie wyrazy wspolczujcia!!!!! moze go jeszcze kiedys zycie nauczy ze mosi sie liczyc z innymi no i ze czasem i on mosi sprzatac itp

Pandorko ja nie odpowiadam bo nie mam pojecia ... a jak nie mam pojecia to przewaznie tego nie robie :D ... wiec moze zrob tak samo ;)

czesc kobietki.Jak dokładnie jest z tymi kotami? bo słyszałam rózne opinie na ten temat.Jedna z nich taka ze kot trzymany w domu nie zagraza zdrowiu dzidziusia.Prodsze odpowiedzcie bo ja mam w domu kota i zaczynam sie martwic

jak to jest z tum tunczykiem???
czy szkodzi w ciazy???
bo w zasadzie poza wedzona makrelka jest to jedyna rybka jaka toleruje
( z dodatkiem cebulki i majonezu)

ponoc ani tunczyk ani makrelka wedzona sa niewskazane
ze wzgledu na zawarta w nich rtec?
jak to jest? czy to prawda?

reklama
Pandorka hej, co do no-spy, czy jakichkolwiek leków to nie są szkodliwe dla dzidziusiów, o ile zalecił Ci je lekarz. Od tego jest twój ginekolog, żeby Ci pomagać w tym okresie. Najlepiej zapytać gina, bo kazda ciąża to coś zupełnie innego. Co do jedzenia tuńczyka, czy makreli, wszystko z umiarem, a napewno nic sie nie stanie. Nie wolno pić herbaty z liści malin. To napewno. pozdrawiam

Do góry