reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Chodzę z Lux Medi i ona tam ma zły sprzęt powiedziala ze miałam ostatnio na polowkowym będę miała w maju na prenatalnym ale warto jeszcze w kwietniu zobaczyć

Aga dziekuje :) ale szczerze to spodziewalam sie bardziej wyraznego, z pierworodnym mialam bardziej wyrazne ;) ale nie wazne.. ważne ze wszystko ok..
Podobni sa bardzo do siebie jak patrze na zdjecie pierworodnego jak byl w brzuchu :)

Zdjęcie rewelka ja to mam takie 3d że pożal się Boże czarno białe i dziecko wygląda na nim niezbyt. Chociaż wydaję mi się że podobne do pierwszej córki.

Będziemy porównywać nasze dzieciaczki jak się urodza :) bardzo mnie to ciekawi czy rodzenstwo zazwyczaj jest bardzo podobne do siebie zaraz po urodzeniu czy tez mniej sa podobni :)

Mam już 2 córki 12 i 10 letnią i są zupełnie inne jedna blondynka z niebieskimi oczami i kreconymi włosami oraz jasną cerą a młodsza czarnula z brązowymi oczami i włosami oraz śniadą cerą. Dwa typy urody kształt twarzy rysy. Trzecia to już nie wiem jaka będzie.

reklama
Do góry