reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

Pauladabro, Madziolina, Mehle, Margerrita - dziękuję kochane :) Już się w końcu nie schizuję niekształtnym nosem, jak po ostatnich zdjęciach :)

PaulaDabro - zaciskam kciuki! Daj znać po i pokaż zdjęcie :)

reklama
Dziewczyny ja juz po wizycie. Moj fasolinek wazy 480g i wszystkie pomiary wyszły prawidłowo termin porodu bez zmian 25.07.2015, mały jest odpowiedni jak na wiek ciazy. W opisie badań wszystkie narządy prawidłowe. Lekarz powiedział ze nie widzi nic niepokojącego :) mały nie chciał współpracowac ale udało sie go na mowić na zdjęcie buźki :)
5911e0b82f0f989d5c8e33eca9de4b0f.jpg

Dziękujemy za kciuki :*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziękuje Dziewczyny :) nie moge sie na patrzeć na to zdjęcie :) tak bym chciała juz przytulić tego skarbeczka :)

Taaa ja zawsze tak mam, ze panikuje i panikuje. Mam problemy z pozytywnym myśleniem ;) hehe

reklama
Do góry