reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

reklama
Doris, wiesz :) Przeczucia to ja w każdej ciąży na dziewczynkę miałam haha, tylko na ile to były przeczucia, a na ile chęć posiadania? Teraz sama już nie wiem, każdy tylko dziewczynka i dziewczynka, że sama się już łapię na tym, jak mówię ,,ona,, Ale pewnie będzie chłopak, sama już nie wiem co w końcu wolę, aż boję się cokolwiek usłyszeć. Dziś byłam w pracy po pit, jedne mówią, ze zbrzydłam, że córa, inne, że się nie zmieniłam, że chłopak, ot takie gadanie :) A kucharki córka miała rodzić chłopca, a na porodówce dziewczynka!!!!!! Takie rzeczy!! W tą stronę, aż o takich pomyłkach nie słyszałam, w drugą to jeszcze, no i że przy porodzie - szok! Nie chciałabym takiego szoku przy porodzie w drugą stronę, a tą co u kucharki córki to jeszcze :D
Papagena - świetne wieści!!!!!!!!! :)

Papagena właśnie też słyszałam o trzech zastrzykach w tylek na rozwój płuc. Zapytam mojego lekarza co on planuje.

f2w3kw7ihyqz70ec.png

reklama
Miałam ten zastrzyk w 31 tyg. Myślę,że mamy bliźniaków też powinny dostawać ale nie wiem, w którym tyg. Pewnie jak dzieciaczki będą w okolicach 1,5kg.

Do góry